Om firma

Med moderne utstyr og dyktige fagfolk tilbyr vi det meste av tjenester innen entreprenørfaget.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
56 16 76...
Adresse

Litlåsvegen 197

5954 Mongstad

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Med moderne utstyr og dyktige fagfolk tilbyr vi det meste av tjenester innen entreprenørfaget.

Om firmaet

Magne Hope Entreprenørforretning AS blei etablert i 1966 og har lange og solide tradisjonar på å levere godt handverk. Me er lokalisert i Austrheim kommune i Nordhordland - nærmare bestemt i Mongstadkrysset. Firmaet har hatt ei jamn og stabil vekst og omset årleg for 120 -160 millionar kroner. Det er viktig for oss at våre 58 medarbeidarar held eit fagleg høgt nivå. I denne bransjen er dagens kunnskap og kompetanse ofte ikkje det same som gårsdagens. Etterutdanning og kursing er for oss ein dynamisk prosess. Magne Hope Entreprenørforretning AS er godkjent som lærebedrift, i faga anleggsmaskinførar, bergsprengar og betongarbeidar, og tar heile tida høgde for å rekruttere og utdanne ny arbeidskraft. Me disponerer også ein moderne maskinpark der utstyret er rasjonelt og funksjonelt for alle typar oppdrag.

Dokumentert kvalitet

Magne Hope Entreprenørforretning AS ønskjer å levere høg kvalitet i alle delar av prosessen. Vårt kvalitetssikringssystem bygger på NS ISO 9000 og me har sentral godkjenning i henhold til plan- og bygningslova. Me er sertifisert i EPIM, Achilles og Sellihca, som leverandør til olje, gass og kraftindustri i Noreg og Danmark. I kraft av vår erfaring, kunnskap og kompetanse er me i stand til å utføre dei fleste typar oppdrag innan bygg og anlegg, industri, kommunaltekniske anlegg, kaier og bruer. Våre oppdragsgivarar er i hovudsak industri og statlege og kommunale verksemder.

Me bidrar med kompetente råd og er med hele vegen, helt frå den tidlige skisse frem til ferdig bygg. Ein god dialog med våre oppdragsgivarar og samarbeidspartnarar er ein føresetnad for vår vidare drift. Magne Hope Entreprenørforretning AS er aktiv deltakar i heile byggeprosessen. Vi er dimensjonert for å skreddarsy dine behov frå idé til ferdig oppført bygg. Vel du oss, vil vi ta ansvaret helt frem til ei dokumentert sluttbefaring, samt vedlikehald og ettersyn av dei utførte oppdrag. Me ønskjer å ta på oss alt det inneberer å være ein totalentreprenør.

Ressursar til rådigheit

Til saman er vi ein bedrift med 58 motiverte medarbeidarar der trivsel og et godt miljø er kvardagslig. Me er rusta for å meistre de fleste utfordringar og er ei bedrift med tung og solid kompetanse der de fleste har fagbrev. Magne Hope Entreprenørforretning AS er ein attraktiv arbeidsplass for talentfulle medarbeidarar med pågangsmot og stort engasjement. Me tilbyr spennande og varierte oppgåver i et hektisk arbeidsmiljø. Medarbeidarane er vår viktigaste ressurs til å nå vår hovudmålsetjing - eit optimalt resultat kvar gang!

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Magne Hope AS Entreprenørforretning

Omsetning

111 496 tkr

Fortjenestemargin

11.80 %

Antall ansatte

68

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Magne Hope AS Entreprenørforretning er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

MAGNE HOPE AS ENTREPRENØRFORRETNING

Org.nr:

918366016

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.120 Grunnarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

12.03.1975

Lederstillinger/Administrasjon
Øystein Hope

Daglig leder

Øystein Hope

Styrets leder

Magne Hope

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

56167650

5616 7650

561 67 650

56 16 76 50