Om Maharaja Indisk Restaurant & Bar

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Eier du bedriften?

Maharaja Indisk Restaurant & Bar, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

MAHARAJA AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

10.09.2007

Org.nr:

991693912

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

56.101 Drift av restauranter og kafeer

Lederstillinger/Administrasjon

Jagmohan Kaur

Daglig leder

Jagmohan Kaur

Styrets leder

Omtaler om Maharaja Indisk Restaurant & Bar

Nauman Akbar

mer enn ett år siden

What more can we say. It was so embarrassing to go to this resturant with my family, all we wanted to have was good food. Horrible "woman" who works their with NO DAMN MANNERS!!
We have never had such horrible treatment, felt so discriminated.
We were going to order alot of food etc but we decided to rather go than get treated like we are nothing. That woman who works their probably needs to join a course to learn basic manners!!
we asked for water as we were so thirsty and than order food. So they decided to serve people who walked in after us. So I asked her where is the water she goes YEAH YEAH YEAH WHAT!! After that we decided we won't give them business and walked out straight to aarti resturant which has an amazing customer service. Thanks to them we felt better. All I have to say is who ever manages this maharaja has to watch and look after this restaurant. Thanks for treating us so badly.

Anonym

mer enn ett år siden

Utrolig god mat! Ferske og gode råvarer, mye smak! Anbefales!

EcS

mer enn ett år siden

Skiftet til denne Indiske restauranten for ett halvt år siden, hadde en annen “stamplass” før, men Maharaja hadde så rene klare gode indiske smake at jeg byttet.

Er Veldig fornøyd både med servicen når jeg er ute og spiser, og på kvaliteten på Take-awayen.

Ett lite tips er å ringe en stund i forkant omdu skal bestille for å ta med, tar ca en halvtime fra en ringer til maten er klar.

~

mer enn ett år siden

Restauranten lurer kundene til å betale mer! Vi bestilte en flaske vin sist vi spiste her. Som studenter er dette noe vi bare kan ta oss råd til en gang i blant. De kom med flasken, viste den kjapt uten at vi fikk sjanse til å studere den, før flasken ble åpnet. Øyeblikkelig etter at kelneren forlot bordet, oppdaget vi at de hadde kommet med feil flaske, noe vi påpekte med en gang. De beklaget det men gjorde ikke noe for å rette opp i feilen. Istedet forlangte de full pris for den vinen de hadde kommet med (som var betydelig dyrere) til tross for at DE gjorde en feil!
Jeg har aldri vært ute for noe lignende, og kommer til å fraråde alle jeg kjenner til å benytte denne restauranten. Slik oppførsel ønsker jeg ikke å støtte opp under.

Nordmann

mer enn ett år siden

Denne episoden, er sikkert bare engangs tilfelle. Jeg har vært og spist der, i forskjellige anledninger. Men aldri opplevd noe sånt. Dette er en feil, begått av kelneren.

kamilla

mer enn ett år siden

Min kjæreste og jeg er superfornøyd med denne restauranten! Vi er innom MINST to ganger ila en mnd. Veldig god mat. Vi vil anbefale nr 21. og nr 25.. disse rettene har vi spist utallige ganger og det slår aldri feil! :-)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi var 5 stk som skulle spise på Maharaja. Vi fikk bra service, maten var kjempegod....den beste indisk jeg har smakt i Bergen

ry

mer enn ett år siden

Vi pleier å hente med oss mat hjem fra denne resturanten og er veldig fornøyd med maten.

StavangerBergen

mer enn ett år siden

...fordi jeg aldri fikk bord!

Bord ble reservert 4 dager i forveien. Ved oppmøte til avtalt tid ble det først hevdet at de ikke fant navnet mitt. Da de hadde mitt telefonnummer på listen måtte de vel innse at jeg faktisk hadde reservert.

Bordet vi så ble presentert var på ingen måte ment for servering. Et lite avlastningsbord inneklemt i et hjørne, ikke pådekket og med kun plass til å sitte på den ene siden!

Vi avslo, så da var alternativet i følge personalet bare å stå og vente. Vi takket nei til det også.

For restauranten spilte det kanskje ikke noen rolle ettersom det var fullt i lokalet, men de får ihvertfall denne tilbakmeldingen som takk.