Om Makeup Mekka

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

Makeup Mekka, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

MAKEUP MEKKA AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

23.11.2009

Org.nr:

994928902

Aksjekapital

1114600

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

47.919 Postordre-/Internetthandel med annet spesialisert vareutvalg

Lederstillinger/Administrasjon

Viser 4 av 7

reviews aboutName

Eli

moreThanAYearAgo

Makeupmekka er kjempebra, de har utrolig mange fine produkter. Pruduktene er billige, som oftes bra og veldig kort leveringstid. Det som er så bra er at om man er usikkert på om man skal bestille et produkt, kan man bare klikke på omtaler, og da ser man hva andre har ment om produktet før og hvilken karakter de gir det. Frakten er kun på 30 kroner, og den er gratis til ordrer over 400 kr. I tilleg til de allerede lave prisene har de hele tiden salg på en masse varer, og man kan kjøpe B-varer ekstra billig; som koster som ikke ble like myke som de skulle blitt under produksjon, eller øyenskygger som ikke var like bra pigmentert som de skulle vært. En kan og få gratis vareprøve om man vil teste makeupmekkas produkter for bestillig.

Marte Langeland

moreThanAYearAgo

Nettbutikken har masse fine produkter, også merker som kan være vanskelig å få tak i butikk i Norge. Rask levering (får ofte pakken dagen etter bestilling) har de også.