Malermester Bjørås AS logo

Malermester Bjørås AS

Om firma

Malermester Bjørås AS er i dag ett av fylkets ledende firma innen maler og beleggsarbeider. Vi driver også en egen FARGERIKE butikk med komplett utvalg av maling, belegg, parkett, laminat tapeter, interiør, solskjerming samt...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
74 01 60...
Adresse

Trekanten 4

7604 Levanger

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Malermester Bjørås AS er i dag ett av fylkets ledende firma innen maler og beleggsarbeider. Vi driver også en egen FARGERIKE butikk med komplett utvalg av maling, belegg, parkett, laminat tapeter, interiør, solskjerming samt mye mere. Vår butikk ble reåpnet med kjedens nyeste butikkonsept sommeren 2016. Hos oss får du masse inspirasjon, ideer og kvalifisert hjelp. Vi er lokalisert på Trekanten i Levanger kommune. Her finner du vår butikk samt kontor for Håndverkstjenester.

Dagens driver Lars Erik Bjørås er 4 generasjon malermester og vårt firma har en historikk innen malerfaget i Levanger helt tilbake til ca 1910. Første fargehandel ble åpnet i 1958 i Levanger sentrum av Odd K Bjørås. Odd Kristian var malermester, byggtapetsermester og glassmester. En av få i landet som hadde 3 mesterbrev. Han utvidet senere med eget glassverksted og utsalg for gulv på havneområdet i Levanger. Håndverksavdelingen har alltid stått sterkt i vårt firma og vi fikk en stor økning i aktiviteten da Norske Skog etablerte fabrikk på Skogn. I 1982 bygde vi eget forretningsbygg med butikk, verksted og kontorer på Trekanten i Levanger.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Malermester Bjørås AS

Omsetning

15 784 tkr

Fortjenestemargin

24.30 %

Antall ansatte

15

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Malermester Bjørås AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

MALERMESTER BJØRÅS AS

Org.nr:

977360064

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.341 Malerarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.03.1997

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

74016000

7401 6000

740 16 000

74 01 60 00