Om Maritime Polarwood AS Haga Gulvstudio

Vi tilbyr profesjonell legging og vedlikehold av parkett i boliger/fritidsboliger, bedrifter, offentlige bygg og idrettshaller. Med lang erfaring og stor kompetanse på underlag, parkett og legging, legger vi gulvene slik at de skal vare lenge.

Om oss

Parkettstudio

Vårt parkettstudio i Ålesund er et naturlig sted å starte når du skal ha parkett eller tregulv (plank). Flere kvalitetsleverandører er representert, og utvalget rommer de fleste aktuelle treslag, bredder, farger og overflatebehandlinger. Maritime Polarwood er eneforhandler av kvalitetsmerkene Timberwise og Woodlife i Ålesund.

Som spesialister på parkett og tregulv, vet vi mer enn de fleste om dette fagområdet. Vi bygger praktisk erfaring hver eneste dag, samarbeider nært med de beste produsentene, og holder oss faglig oppdatert til enhver tid.

For å kunne hjelpe deg i valget og gi deg gode råd, spør vi deg om slike ting som hvor bygningen står, hva rommet brukes til, hvordan det varmes opp, hva slags underlag gulvet skal legges på osv.

Deretter viser vi deg hvorfor et produktet er bedre egnet hos deg enn et annet produkt. Alt vi selger er laget for vårt klima. Likevel er det viktig at den parketten eller det tregulvet du velger er så bruks- og stedstilpasset som mulig. Parkett og gulvvarme er noe mange spør om. Vi anbefaler f.eks. ikke den samme parketten til et elektrisk oppvarmet gulv, som til et gulv med vannbåren varme.

Parkettlegging

Vi tilbyr profesjonell legging og vedlikehold av parkett i boliger/fritidsboliger, bedrifter, offentlige bygg og idrettshaller. Med lang erfaring og stor kompetanse på underlag, parkett og legging, legger vi gulvene slik at de skal vare lenge.

80% av alle reklamasjoner på parkettgulv skyldes leggefeil og brukerfeil. Dette ifølge forsikringsselskapene. Her er noen av faktorene vi tar hensyn til for å unngå leggefeil:

Betongunderlaget må være tilstrekkelig tørt og avrettet før legging av parkett eller tregulv. Fuktighet i betongen medfører fuktskader og syreangrep, som ødelegger både parketten og betongen. Et dårlig avrettet gulv gir ustabilitet og oppsprekking av parketten eller tregulvet. Vi måler fukt og sjekker planet før vi legger. Om nødvendig anbefaler vi en utsettelse.

Mellomsjiktet kan bestå av membran, ullpapp eller kork. Mellomsjiktet skal sikre stabilitet og brukerkomfort, og påvirker også lyd og akustikk i rommet. Valg av mellomsjikt bestemmes etter besiktigelse, og inngår i vårt forarbeid. Skum som mellomsjikt øker faren for knirk, og brukes ikke av oss.

Gulv bør limes. Klikkparkett og andre nyvinninger har vært solgt som tidsbesparende og uten «lim og søl». Liming motvirker gliper og knirking, og øker parkettens levetid. Vi limer de aller fleste gulv vi legger. Med miljøvennlig lim, helt uten søl.

Møbler og interiør

Vårt snekkerverksted lager møbler og interiørdeler som du ikke får kjøpt andre steder – eller som du vil være helt alene om å eie.

Bildegalleri

  • Maritime Polarwood AS Haga Gulvstudio Snekker, Ålesund - 1
  • Maritime Polarwood AS Haga Gulvstudio Snekker, Ålesund - 2
  • Maritime Polarwood AS Haga Gulvstudio Snekker, Ålesund - 3

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

975270149752 7014975 27 01497 52 70 14