Maritime Polarwood AS Haga Gulvstudio logo

Maritime Polarwood AS Haga Gulvstudio

Om firma

Vi tilbyr profesjonell legging og vedlikehold av parkett i boliger/fritidsboliger, bedrifter, offentlige bygg og idrettshaller. Med lang erfaring og stor kompetanse på underlag, parkett og legging, legger vi gulvene slik at de...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
975 27 ...
Adresse

Breivika industriveg 47B

6018 Ålesund

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi tilbyr profesjonell legging og vedlikehold av parkett i boliger/fritidsboliger, bedrifter, offentlige bygg og idrettshaller. Med lang erfaring og stor kompetanse på underlag, parkett og legging, legger vi gulvene slik at de skal vare lenge.

Om oss

Parkettstudio

Vårt parkettstudio i Ålesund er et naturlig sted å starte når du skal ha parkett eller tregulv (plank). Flere kvalitetsleverandører er representert, og utvalget rommer de fleste aktuelle treslag, bredder, farger og overflatebehandlinger. Maritime Polarwood er eneforhandler av kvalitetsmerkene Timberwise og Woodlife i Ålesund.

Som spesialister på parkett og tregulv, vet vi mer enn de fleste om dette fagområdet. Vi bygger praktisk erfaring hver eneste dag, samarbeider nært med de beste produsentene, og holder oss faglig oppdatert til enhver tid.

For å kunne hjelpe deg i valget og gi deg gode råd, spør vi deg om slike ting som hvor bygningen står, hva rommet brukes til, hvordan det varmes opp, hva slags underlag gulvet skal legges på osv.

Deretter viser vi deg hvorfor et produktet er bedre egnet hos deg enn et annet produkt. Alt vi selger er laget for vårt klima. Likevel er det viktig at den parketten eller det tregulvet du velger er så bruks- og stedstilpasset som mulig. Parkett og gulvvarme er noe mange spør om. Vi anbefaler f.eks. ikke den samme parketten til et elektrisk oppvarmet gulv, som til et gulv med vannbåren varme.

Parkettlegging

Vi tilbyr profesjonell legging og vedlikehold av parkett i boliger/fritidsboliger, bedrifter, offentlige bygg og idrettshaller. Med lang erfaring og stor kompetanse på underlag, parkett og legging, legger vi gulvene slik at de skal vare lenge.

80% av alle reklamasjoner på parkettgulv skyldes leggefeil og brukerfeil. Dette ifølge forsikringsselskapene. Her er noen av faktorene vi tar hensyn til for å unngå leggefeil:

Betongunderlaget må være tilstrekkelig tørt og avrettet før legging av parkett eller tregulv. Fuktighet i betongen medfører fuktskader og syreangrep, som ødelegger både parketten og betongen. Et dårlig avrettet gulv gir ustabilitet og oppsprekking av parketten eller tregulvet. Vi måler fukt og sjekker planet før vi legger. Om nødvendig anbefaler vi en utsettelse.

Mellomsjiktet kan bestå av membran, ullpapp eller kork. Mellomsjiktet skal sikre stabilitet og brukerkomfort, og påvirker også lyd og akustikk i rommet. Valg av mellomsjikt bestemmes etter besiktigelse, og inngår i vårt forarbeid. Skum som mellomsjikt øker faren for knirk, og brukes ikke av oss.

Gulv bør limes. Klikkparkett og andre nyvinninger har vært solgt som tidsbesparende og uten «lim og søl». Liming motvirker gliper og knirking, og øker parkettens levetid. Vi limer de aller fleste gulv vi legger. Med miljøvennlig lim, helt uten søl.

Møbler og interiør

Vårt snekkerverksted lager møbler og interiørdeler som du ikke får kjøpt andre steder – eller som du vil være helt alene om å eie.

Maritime Polarwood AS Haga Gulvstudios valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Maritime Polarwood AS Haga Gulvstudio

Omsetning

24 169 tkr

Fortjenestemargin

40.30 %

Antall ansatte

5

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Maritime Polarwood AS Haga Gulvstudio er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

MARITIME POLARWOOD AS

Org.nr:

989804510

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.320 Snekkerarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

08.05.2006

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

97527014

9752 7014

975 27 014

97 52 70 14