Om MjøsPlan AS

MjøsPlan AS leverer rådgivning og salg av tjenester innenfor følgende områder: Byggesøknader, Arealplaner, Oppmåling, Landskap, Kart og 2D/3D-presentasjon. Vi har kompetanse innen arealplanlegging, plan- og bygningsloven og leverer alt fra komplette byggesøknader, kommuneplaner til regulerings- og bebyggelsesplaner.

Hva gjør MjøsPlan AS

MjøsPlan AS leverer rådgivning og salg av tjenester innenfor følgende områder: Byggesøknader, Arealplaner, Oppmåling, Landskap, Kart og 2D/3D-presentasjon. Vi har kompetanse innen arealplanlegging, plan- og bygningsloven og leverer alt fra komplette byggesøknader, kommuneplaner til regulerings- og bebyggelsesplaner. Oppdragsgivere er kommuner, husleverandører, skogeiere, entreprenører, arkitekter og andre private aktører - både firmaer og privatpersoner over hele Østlandsområdet.

Organisasjonsnummer

Organisasjonsnummer/Org.nr. : 893930752

Kort om historikk om selskapet

Etter å ha jobbet flere år innenfor bransjen startet Even Sjøli eget firma i 2001 ved navnet MjøsPlan. Etter noen år med kontor hjemme i kjelleren på Fossenfeltet i Moelv etablerte han seg i Storgata 7 i Moelv sentrum, utelukkende på grunn av den sentrale beliggenheten til alle Mjøsbyene og Østlandsområdet. I 2009 ble MjøsPlan et AS. I 2013 begynte resultatene å vise seg og MjøsPlan AS ble kåret til Gasellebedrift. Lokalene i Storgata107 ble etterhvert for små, i Oktober 2014 flyttet MjøsPlan AS til nyoppussede lokaler i Mjøssenteret Sør. MjøsPlan AS ble i Desember 2014 kåret til Årets Gasellevinner i Hedmark.

Postadresse:

MjøsPlan AS

Postboks 6

2391 Moelv

Telefonummer og e-post:

Tlf.: 62 36 52 98

Mobil: 99 22 72 00

Bildegalleri

  • MjøsPlan AS Planleggingskonsulent, Ringsaker - 1
  • MjøsPlan AS Planleggingskonsulent, Ringsaker - 2
  • MjøsPlan AS Planleggingskonsulent, Ringsaker - 3
  • MjøsPlan AS Planleggingskonsulent, Ringsaker - 4