Om Mona Lisa Hair Fashion

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Mona Lisa Hair Fashion, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnMONA LISA HAIR FASHION AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato10.01.2006
Org.nr:989373048
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

Elin GulbrandsenDaglig leder
Elin GulbrandsenStyrets leder
Erik ØverenVaramedlem

Omtaler om Mona Lisa Hair Fashion

Nicoline

mer enn ett år siden

jeg var for noen uker siden på Mona Lisa å stripet håret mitt, dette er noe jeg somregel er ganske skeptisk til siden jeg har veldig langt tjukt hår og ikke alltid har blitt like fornøyd med resultatene siden håret mitt kan være litt vanskelig, men jeg møtte en veldig flink lærling som lagde kjempe fine striper på meg! det blir ikke siste gang jeg går dit, tommel opp fra meg!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Var i Mona Lisa några månader tillbaka och det var första och sista gången! Jag ville färga mitt hår, men frisören rekommenderade mig antingen ränder. Det var inte precis vad jag ville, men gick med på att göra det ändå. Resultatet var allt annat än vad jag hade hoppats, för hårbotten, det var fullt av fläckar från blekning som hade bosatt sig i hårbotten, och ränderna var mycket ljusare än jag ville ha det. Jag var inte glad alls, så inga creds till Mona Lisa Hair Fashion från mig!

Svar fra firma

Vi beklager på det sterkeste at dette har skjedd. Vi ber derfor kunden komme tilbake og rette dette opp, og få gratis behandling. Dette ble også utført av en lærling.

Jenny

mer enn ett år siden

Fantastisk bra salong! Helt super service, og alle er veldig blide og positive. Og på toppen av det hele, er de også veldig flinke. Jeg har flere ganger fått ordnet håret mitt på MonaLisa salongen, og blir ALLTID like fornøyd.

Lene

mer enn ett år siden

MonaLisa er min faste frisørsalong! Kjempe dyktige jenter, servicen er på topp, jeg får alltid riktig råd og veiledning på hårprodukter. Jeg har alltid blitt fornøyd når jeg har farget å klippet håret mitt der:-)

Fornøyd!

mer enn ett år siden

super gjeng! alltid blide og hyggelige, og bra service:) blir tatt godt imot å jakkene blir hengt opp. Du som er anonym, som skriver at fagkunnskapen dems er dårlig og service dårlig, skjønner ikke helt det, da jeg aldri fra noen andre har hørt noe missfornøyd der ifra. Jeg kommer absolutt igjen! :)

Skuffet kunde :(

mer enn ett år siden

Da jeg satt og ventet på at det skulle bli min tur hørte jeg noe jeg ikke likte... To av damene som jobbet der snakket masse dritt om en av kundene de hadde hatt... Jeg ble helt paff!
Hadde mest lyst til å gå derfra, men var radd for at jeg da fikk regning sendt i posten.

Lurer på hva de sa om meg etter at jeg hadde gått derfra...
Nei dit skal jeg ALDRI mer gå!

Svar fra firma

Ang baksnakking på Mona Lisa, det er noe som overhodet ikke blir gjort i salongen våres. Men vi har en misstanke om at det er en frisør som ønsker å lage dårlig reklame for oss. Vi ber vedkommende slutte omgående når dette er gjort tidligere.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Mona Lisa er en salong jeg alltid trives i, ved siden av den gode atmosfæren og de hyggelige ansatte som lytter til deg og dine ønsker, har de en rekke gode hårprodukter jeg kommer igjen og igjen for å kjøre. Det er faktisk en av de ansatte på denne frisørsalongen som reddet håret mitt fra å bli fullstendig ødelagt fra både bleking og dårlig styling/shampoo produkter. Frisyrene jeg har kommet ut med har alltid vært av de jeg har trivdes best med, og jeg vet at de aller fleste av mine venner reiser også hit.
Tusen takk, Mona Lisa, for at dere er min reddende engel gang på gang

Hilsen Pernille

mer enn ett år siden

Jeg har lenge slitt med fett hår og hos Mona Lisa fikk jeg god veiledning og hjelp! Ved hjelp av god service fra de ansatt fant jeg de riktige hårproduktene jeg trengte. De har en koselig atmosfære med hyggelige ansatte+ eksklusivt og lekkert interiør.

Caroline Jensen

mer enn ett år siden

Tatt i mot med et smil og ytterklær heng opp.
Satt til vasken, deilig hårvask/massasje med massasjen i ryggen.
Kaffe og kake mens håret blir stelt.
Dette er frisørsalongen å gå til i Hønefoss (min erfaring etter å ha prøvd flere).
Frisørene erdyktige.
Pris står i forhold til kvaliteten.
Tusen takk jenter - dere gjør frisøropplevelsen fullkommen! Fortsett slik :-)

Fornøyd kunde!

mer enn ett år siden

Selve stedet er flott men de som jobber der er ikke like hyggelige, de snakker stygt om kunder og ansatte. De tror nok ikke at vi kunder hører hva de sier når de står å visker og tisker i skranken. Dette var veldig uproft. Servicen og fagkunnskapen står dessverre ikke i stil med prisene deres.

Svar fra firma

Salongen Mona Lisa er i høyeste grad profesjonell, både på service og det faglige. Da vi stadig er på kursing, personal møter og medarbeidersamtaler. Frisørene hos Mona Lisa kjenner seg overhodet ikke igjen. Denne tilbakemeldingen setter vi er stort spørsmålstegn ved.!