Om firma

Mosserødhjemmet har til formål å drive pleie og omsorg av eldre,

Les mer om bedriften
Telefonnummer
33 48 81...
Adresse

Plutos vei 24

3226 Sandefjord

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image

Om oss

Mosserødhjemmet har til formål å drive pleie og omsorg av eldre,

Om oss

Nøkkelinformasjon

Mosserødhjemmet er en stiftelse drevet av Syvendedags Adventistkirken. Hjemmet disponerer 58 enerom. 56 av disse har dusj og toalett samt utgang til terrasse eller plen. 2 rom har kun toalett og vask.

Formål:

Mosserødhjemmet har til formål å drive pleie og omsorg av eldre, primært for medlemmer av Syvendedags Adventistkirken. Fra 90 tallet har vi åpnet for

inntak av beboere og ansatte som ikke deler vårt livssyn. I dag har vi totalt 46 (+ 7, så totalt 53 i 2018) boere fra Sandefjord kommune og resten fra andre kommuner i østlandsområdet.

Historie:

Mosserødhjemmet ble bygget i 1982 som et aldershjem for medlemmer av Syvendedags Adventistkirken. Det ble lagt vekt på at beboerne skulle ha store rom med eget bad, og egen terrasse eller utgang til have. Videre ble alle dører og ganger dimensjonert for sykehjem. De fleste fysiske/bygningsmessige forhold var derfor lagt til rette for mer pleie enn hva som var nødvendig ved åpningen av hjemmet. Overgangen til sykehjem og en åpen dør mot Sandefjord kommune har skjedd gradvis i løpet av 90-tallet. Vi har omorganisert driften, og installert moderne sykesignalanlegg og ISDN telefonsentral. I 2007 ble det gjort en større ombygging og utbygging. Stuene i 2. og 3. etasje er utvidet, ny kantine og kontorer samt 4 nye beboerrom er bygget til. Vaskeri og skyllerom er bygget om og modernisert. Vi fremstår nå som et moderne sykehjem og kan yte den beste service.

Kristne verdier:

Som en kristen institusjon prøver vi å ta vare på de kristne verdier i ord og handling. Vi legger like fullt vekt på den enkeltes individualitet og respekterer alles ståsted. Ved å informere potensielle beboere og deres pårørende om vårt livssyn og de regler vi har, erfarer vi at dette ikke er et problem for dem.

Ikke røyk og alkohol:

Hjemmet skal være røyk- og alkoholfritt.

Hviledag:

På Mosserød har vi hviledag både på lørdag og søndag. Adventister feirer sabbat fra solnedgang fredag til solnedgang lørdag.

Vårt kjøkken:

Som en del av vårt livssyn fremmer adventister vegetarkosthold. Tidligere hadde Mosserødhjemmet utelukkende vegetarmat på menyen. Nå kan beboerne velge mellom kjøtt og vegetabilsk 3 dager i uken, og fisk og vegetabilsk 3 dager i uken. På lørdag er det grøt eller vegetabilsk lapskaus. Til frokost og aftens blir det servert smørbrød med variert pålegg.

Mosserødhjemmets valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Mosserødhjemmet

Omsetning

65 342 tkr

Fortjenestemargin

17.00 %

Antall ansatte

154

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Mosserødhjemmet er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STIFTELSEN MOSSERØDHJEMMET

Org.nr:

971542578

Selskapsform:

STI

NACE-bransje

87.102 Somatiske sykehjem

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

31.12.1981

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 8
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

33488100

3348 8100

334 88 100

33 48 81 00