Om Nærheten AS

Vi skaper økt bokvalitet i nærheten av hjemmet og former nabolag, som former deg. ‍Vi utvikler og drifter Nærheten lokaler i samarbeid med boligutviklere. Det rimeligste og mest bærekraftige arealet, er det vi ikke trenger å bygge når vi deler arealer og lokaler.

Ekstra rommene til leiligheter, deles med nabolaget i Nærheten.

Nærheten lokalet er hele nabolagets storstue. Naboer deler interesser og avtaler møter på en sosial plattform. Aktive og trygge nabolag reduserer også transportbehov. Når nabolaget lever og deler i Nærheten kan vi oppnå redusert klimaavtrykk og investering med mer enn 50%.

Vi drifter alle Nærheten lokaler med PropTech og en sosial plattform som fyller nabolagets storstue. Med ny teknologi og løsninger, revitaliserer vi en delingskultur fra en glemt del av vår kulturarv når nabolaget lever og deler i Nærheten.

‍Boformen eie & leie = Leiligheter & Nærheten - Det rimeligste og mest bærekraftige arealet, er det vi ikke trenger å bygge med deling av rom og lokaler.

One stop shop for boligutviklere

Nærheten AS skal organiseres for utvikling og drift av Nærheten lokaler, og tilby komplette løsninger både for eksisterende og nye boligprosjekter. Nærheten gir lavere investering pr formål og høyere omsetning pr kvadratmeter. Vi får også fleksible næringsarealer, som er verdiskapende og bærekraftig. Det skal være enkelt & naturlig for naboer å møtes i Nærheten som skaper den aktive førsteetasjen (utadrettet virksomhet), som realiserer funn & verdier fra forskning på det gode liv og sosial bærekraft.

Nærheten LAB som pop-up

Midlertidighet/Pup-up i eksisterende bygg, i et område hvor det planlegges å etablere Nærheten. Nærheten LAB brukes som en arena for medvirkning av byrom og byliv før det tegnes noen bygninger. Det kan også benyttes som presalg og markedstilpassing av boligprosjekter.

Endrede behov, endrer ikke etterspørselen etter annet enn det som er på markedet. LAB for Nærheten.no i midlertidige og eksisterende lokaler er også en arena for medvirkning om nabolagets behov, som de medvirkende senere kan etterspør.

Merverdi for boligutvikere

Boligutviklere kan levere sosial bærekraft til markedet med Nærheten lokalet og det store delelokalet for hele nabolaget. Allerede før regulering av boligprosjekter har Nærheten en merverdi for en utbygger. Nærheten gir også en merverdi til nabolaget, som kompenserer for det nabolaget føler de mister av kvaliteter. Det gir også enklere planprosesser og raskere gjennomføringstid ved medvirkning av Byliv før Byrom før Bygninger med nabolaget.

Risikoavlastning i boligprosjekter

Reproduksjon av boliger som solgte i går, er nå høyrisiko.

Vi leverer medvirkning med nabolaget. Det reduserer risiko og tilpasser boligprosjektet nabolaget og markedet.

Nærheten AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Nærheten AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 1
  • Nærheten AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 2
  • Nærheten AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 3
  • Nærheten AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 4
  • Nærheten AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 5
  • Nærheten AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 6
  • Nærheten AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 7
  • Nærheten AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 8
  • Nærheten AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 9

Nærheten AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

NÆRHETEN AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

25.07.2022

Org.nr:

929625358

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

41.109 Utvikling og salg av egen fast eiendom ellers

Lederstillinger/Administrasjon

Styrets leder

Thor Arnulf Frøystad

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-