Om Nordnes Kro og Camping AS

Midt i hjertet av Saltdal kommune like ved Saltdalselva og E6 finner du Nordnes Kro og Camping. Vi tilbyr en moderne campingplass og en særegen veikro. Vi har åpent hele året! Vi driver også Saltdal Turistinformasjon.

Campingplassen & kroa

Campingplassen er åpen hele året. Vi har 19 hytter med tilsammen ca 85 sengeplasser. Vi har også oppstillingsplasser for campingvogner og bobiler med strøm, samt flere fine teltplasser. Lekeplassen har en trampoline. Det er gratis WiFi over hele campingplassen.

Kroa er en av Norges mest spesielle veikroer, et særegent byggverk som må oppleves! Her kan du nyte god hjemmelaget mat i en atmosfære som forener kraftige dimensjoner av tømmer og stein. Vi serverer deg gjerne lokale matretter basert på gamle tradisjoner. Vi anbefaler vår populære møsbrømlefse!

Fiske

Vi er stolte av Saltdalselva som renner rett forbi Nordnes Camp & Bygdesenter. Dette er ei meget populær elv å fiske laks og sjøørret i. Elva kalles «Dronninga i nord» og er kjent for sitt ville og vakre preg. Du trenger ikke gå langt fra elva før du befinner deg i flott villmark.

Elva renner fra Saltfjellet helt ned til Rognan. Vi ligger omtrent midt i hjertet av elvas løp - vi er derfor et velegnet utgangspunkt som base under fiskesesongen.

Saltdalselva er egnet for alle typer redskap, men er kjent for å være en fin fluefiskeelv. Elva er åpen fra15 juli til 15 september hvert år. Hos oss kan du kjøpe fiskekort og fiskeutstyr. I tillegg gir vi ut gratis kart over alle sonene og annen info om fiske i elva.

Nordlys

Vi holder til noen få mil nord for Polarsirkelen. Vintrene er lange med rundt to måneder mørketid. Dette gir meget gode muligheter for å se nordlys hos oss. Imidlertid er det mulig å oppleve nordlys så tidlig som fra midten av september til utgangen av mars.

Vi ligger på et lite tettsted midt i ei bygd. Her finner du flott natur med villmark i alle kanter. Vi kan tilby en sjelden naturopplevelse.

Å være omringet av skog og stillhet midt i den mørkeste tiden. Den svarte vinterhimmelen med skinnende stjerner. Det grønne dansende lyset som svever over deg med et magisk preg.

Alt rett over deg, der du bor. En opplevelse du aldri vil glemme.

Bildegalleri

  • Nordnes Kro og Camping AS Veikro, Saltdal - 1
  • Nordnes Kro og Camping AS Veikro, Saltdal - 2
  • Nordnes Kro og Camping AS Veikro, Saltdal - 3
  • Nordnes Kro og Camping AS Veikro, Saltdal - 4
  • Nordnes Kro og Camping AS Veikro, Saltdal - 5
  • Nordnes Kro og Camping AS Veikro, Saltdal - 6
  • Nordnes Kro og Camping AS Veikro, Saltdal - 7
  • Nordnes Kro og Camping AS Veikro, Saltdal - 8
  • Nordnes Kro og Camping AS Veikro, Saltdal - 9
  • Nordnes Kro og Camping AS Veikro, Saltdal - 10

Mulige nummerkombinasjoner

756938557569 3855756 93 85575 69 38 55