Nordnes Kro og Camping AS logo

Nordnes Kro og Camping AS

Om firma

Midt i hjertet av Saltdal kommune like ved Saltdalselva og E6 finner du Nordnes Kro og Camping. Vi tilbyr en moderne campingplass og en særegen veikro. Vi har åpent hele året! Vi driver også Saltdal Turistinformasjon.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
75 69 38...
Adresse

Saltfjellveien 2201

8255 Røkland

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Midt i hjertet av Saltdal kommune like ved Saltdalselva og E6 finner du Nordnes Kro og Camping. Vi tilbyr en moderne campingplass og en særegen veikro. Vi har åpent hele året! Vi driver også Saltdal Turistinformasjon.

Campingplassen & kroa

Campingplassen er åpen hele året. Vi har 19 hytter med tilsammen ca 85 sengeplasser. Vi har også oppstillingsplasser for campingvogner og bobiler med strøm, samt flere fine teltplasser. Lekeplassen har en trampoline. Det er gratis WiFi over hele campingplassen.

Kroa er en av Norges mest spesielle veikroer, et særegent byggverk som må oppleves! Her kan du nyte god hjemmelaget mat i en atmosfære som forener kraftige dimensjoner av tømmer og stein. Vi serverer deg gjerne lokale matretter basert på gamle tradisjoner. Vi anbefaler vår populære møsbrømlefse!

Fiske

Vi er stolte av Saltdalselva som renner rett forbi Nordnes Camp & Bygdesenter. Dette er ei meget populær elv å fiske laks og sjøørret i. Elva kalles «Dronninga i nord» og er kjent for sitt ville og vakre preg. Du trenger ikke gå langt fra elva før du befinner deg i flott villmark.

Elva renner fra Saltfjellet helt ned til Rognan. Vi ligger omtrent midt i hjertet av elvas løp - vi er derfor et velegnet utgangspunkt som base under fiskesesongen.

Saltdalselva er egnet for alle typer redskap, men er kjent for å være en fin fluefiskeelv. Elva er åpen fra15 juli til 15 september hvert år. Hos oss kan du kjøpe fiskekort og fiskeutstyr. I tillegg gir vi ut gratis kart over alle sonene og annen info om fiske i elva.

Nordlys

Vi holder til noen få mil nord for Polarsirkelen. Vintrene er lange med rundt to måneder mørketid. Dette gir meget gode muligheter for å se nordlys hos oss. Imidlertid er det mulig å oppleve nordlys så tidlig som fra midten av september til utgangen av mars.

Vi ligger på et lite tettsted midt i ei bygd. Her finner du flott natur med villmark i alle kanter. Vi kan tilby en sjelden naturopplevelse.

Å være omringet av skog og stillhet midt i den mørkeste tiden. Den svarte vinterhimmelen med skinnende stjerner. Det grønne dansende lyset som svever over deg med et magisk preg.

Alt rett over deg, der du bor. En opplevelse du aldri vil glemme.

Nordnes Kro og Camping ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Nordnes Kro og Camping AS

Omsetning

8 171 tkr

Fortjenestemargin

33.80 %

Antall ansatte

17

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Nordnes Kro og Camping AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

NORDNES KRO OG CAMPING AS

Org.nr:

981115260

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

55.300 Drift av campingplasser

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

17.09.1999

Lederstillinger/Administrasjon
Lisa Grimstad

Styrets leder

Tonje Grimstad

Varamedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

75693855

7569 3855

756 93 855

75 69 38 55