Om Norsk Havservice AS

Norsk Havservice har som målsetning å kunne tilby alle typer undervannstjenester. Hos oss finner dere god kompetanse på all dykke og ROV relatert virksomhet.

Om oss

Lundemo Dykkerservice ble etablert i 1998. Økt omsetning og drift, kombinert med ønsket om ytterligere satsning opp mot havbruksnæringen har bidratt til at selskapets tidligere organisasjonsform nå ikke lenger er hensiktsmessig. Derav nyetablering som Norsk Havservice AS.

Firmaet disponerer i dag dykkere som alle er stasjonert sentralt på Fosen og i Trondheim. Vi har spesialisert oss på alle typer inspeksjonsdykking og har tidsriktig utstyr for dette formålet. Dette innebærer topp moderne videoutstyr for dokumentasjon og ROV (maks 500m). Vi har også god kompetanse innen anleggsdykking, og kan derfor påta oss alle typer oppdrag innen dette segmentet. Firmaet kan i dag bistå med spyling, berging/søk, boring, sprengning, skjærebrenning, støpning og forskalingsarbeider med overflate forsynt utstyr ned til 50 meter. Vi betjener også egen ROV som kan i tillegg til inspeksjon også forestå enklere arbeid på dypere vann ned til 500m. I tillegg til dykking så utfører vi også sjørelaterte serviceoppdrag der sveising og legging av plastrør er ett stort segment. Norsk Havservice er under stadig utvikling og vil kunne tilpasse seg alle typer oppdrag.

Hva er så spesielt med oss at dere skal velge akkurat oss som deres samarbeidspartner? Jo nærhet til lokalmiljøet og muligheter for kort beredskap når uhellet er ute anses som nøkkelfaktorer i den maritime næringen. Dette være seg fergetrafikk i rute, oppdrettsnæring, kommunal sektor osv. Næringer som benytter seg av våre tjenester vil få en leverandør med sertifisert personell og et organisert system for å ivareta helse, miljø og sikkerhet. Dette er den beste garanti for kvalitet og sikkerhet og er en grunnleggende forutsetning for å unngå situasjoner hvor man kan bli trukket til ansvar for mangler på dette området.

Les mer om oss og få siste oppdateringer på vår Facebook-side

Norsk Havservice AS' valgte linker

Lignende bedrifter i nærheten

  • Norsk Havservice AS Undervannsarbeid, Ørland - 1
  • Norsk Havservice AS Undervannsarbeid, Ørland - 2
  • Norsk Havservice AS Undervannsarbeid, Ørland - 3
  • Norsk Havservice AS Undervannsarbeid, Ørland - 4
  • Norsk Havservice AS Undervannsarbeid, Ørland - 5
  • Norsk Havservice AS Undervannsarbeid, Ørland - 6

Norsk Havservice AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

NORSK HAVSERVICE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

28.06.2011

Org.nr:

997126270

Aksjekapital

2000000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

03.213 Tjenester tilknyttet hav- og kystbasert akvakultur

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Bjørn Erik Nilsen

Styrets leder

Ole André Nilsen

Styremedlem

Bjørn Erik Nilsen

Økonomisk informasjon

Omsetning

28 040 tkr

Fortjenestemargin

22,8 %

Antall ansatte

1 - 4

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

731002887310 0288731 00 28873 10 02 88