Om firma

Vi løser en rekke oppgaver inenfor områdene miljø, kommunalteknikk og avfallshåndtering. for både privat og offentlig sektor.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
32 17 13...
Adresse

Kilemoen

3516 Hønefoss

Hjemmeside og e-postGå til hjemmeside

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi løser en rekke oppgaver inenfor områdene miljø, kommunalteknikk og avfallshåndtering. for både privat og offentlig sektor.

Om firmaet

Ringerike Septikservice ble etablert i 1961, og startet opp med septiktømming med selvbygde tankbiler. Mye har skjedd siden den gang og vi leverer i dag tjenester over hele Østlandet. Miljøaspektet er en sentral del av vårt virke, og vi strekker oss langt for å bidra positivt i miljøkampen.

Ringerike Septikservice har kontorer på Kilemoen utenfor Hønefoss, på Hadeland og i Drammen. I 2016 styrket vi vårt tjenestespekter ytterligere, når vi inngikk et samarbeid med Vann og Rørservice. Kaare Aaby etablerte Vann og Rørservice i 1996, og har gjennom kvalitativt godt arbeid over tid, etablert en sterk posisjon i VA-miljøet i Norge.

Vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service ovenfor alle våre kunder. Samtidig er vi stolte over å ha blitt en del av Norva24 – som gjør at vi kan tilby våre kunder enda flere tjenester og enda bedre service.

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!

Norva24 Ringerike Septikservices valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Norva24 Ringerike Septikservice

Omsetning

72 683 tkr

Fortjenestemargin

6.10 %

Antall ansatte

38

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Norva24 Ringerike Septikservice er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

RINGERIKE SEPTIKSERVICE AS

Org.nr:

945559705

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

37.000 Oppsamling og behandling av avløpsvann

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.07.1987

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

32171390

3217 1390

321 71 390

32 17 13 90