Om Norva24 Spyleteknikk

Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. I dag leverer vi et bredt spekter av tjenester til industri- og bedriftsmarkedet, offentlige instanser og private aktører. Vi er i dag størst i Norden innen vårt tjenestefelt, og har mangfold av kunder – store som små.

Om firmaet

Våre dyktige medarbeidere

innen rørtjenester kan hjelpe deg med oversikt over alt som ligger gjemt under bakken eller under betongen i kjelleren. Rør har begrenset levetid, mange etablert helt tilbake til 1950-60-70 tallet. Ved å foreta en rørinspeksjon finner vi raskt og effektivt årsaken til problemene, om det skulle være en lekkasje eller avløpet er tett. Husk at det ikke bestandig er nødvendig å grave dype grøfter for å fornye gamle ledninger. Moderne rørfornying er gravefritt og vi hjelper deg med å etablere ny ledning i eksisterende trasè. Dersom det på vinteren skulle oppstå frostproblemer sørger vi for opptining av rørene.

Som miljøbedrift

tar vi oss også av farlig avfall. Her er kunden som besitter avfallet og vi som transportør underlagt strenge nasjonale forskrifter. Vi sørger for trygg deponering og fjerning av avfall som inneholder helse- og miljøfarlige stoffer. Med våre spesialbiler fjerner vi således forurensede masser som skal/må deklareres til godkjente avfallsmottak.

ISO-sertifisert

Fordi vi er en del av en større organisasjon har vi ressurser og kompetanse til å etterleve alle offentlige lovpålagte krav i bransjen. Norva24 Spyleteknikk er ISO-sertifisert innenfor ISO 9001/14001, og er godkjent og kvalifisert i de fleste anbudsportaler.

Bildegalleri

  • Norva24 Spyleteknikk Vannbehandling, Sandefjord - 1
  • Norva24 Spyleteknikk Vannbehandling, Sandefjord - 2
  • Norva24 Spyleteknikk Vannbehandling, Sandefjord - 3
  • Norva24 Spyleteknikk Vannbehandling, Sandefjord - 4
  • Norva24 Spyleteknikk Vannbehandling, Sandefjord - 5

Norva24 Spyleteknikk, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSPYLETEKNIKK AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato30.05.2005
Org.nr:888299092
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje37.000 Oppsamling og behandling av avløpsvann

Lederstillinger/Administrasjon

Jørn AhoDaglig leder
Tore Stein HansenStyrets leder
Geir Magne BybergStyremedlem