Om NOVO ARKITEKTER AS

NOVO arkitekter er et fremoverlent arkitektkontor etablert i 2013 med base i Kristiansand. Vi prosjekterer bygninger i alle størrelser, fra hytter og eneboliger til komplekse bygg og har spennende prosjekter under oppføring langs kysten fra Møre til Telemark.

Om Novo Arkitekter AS

NOVO arkitekter as er et ungt og fremoverlent arkitektkontor med kompetanse innen prosjektering av boliger, nærings,- og undervisningsbygg. Vi er opptatt av å se kontekst, brukere og funksjon som unike utgangspunkt for hvert enkelt prosjekt. Hos oss tror vi på å utvikle et robust og bærende konsept som tåler og berikes av utviklingsprosessen. Dialogen med kunde er spennende og viktig for å nå prosjektets fulle potensiale!

Vi har prosjekter under oppføring langs kysten fra Ålesund til Kragerø og ser på hele Sør-Norge som vårt geografiske nedslagsfelt.

NOVO arkitekter as består av Øystein Myklebust som er arkitekt og daglig leder, arkitekt Eline Helmersen og arkitekt Nina Beate Stray.

Tjenester

NOVO arkitekter as tilbyr et vidt spekter av arkitekttjenester fra høyt kompetente arkitekter i Kristiansand og omegn. Våre tjenester omfatter alt fra konseptutvikling og mulighetsstudier til detaljprosjektering. Vi tar både mindre og større oppdrag og har erfaring med flere typer prosjekter prosjekter av ulik størrelse, fra hytter og eneboliger til komplekse bygg. Vi kommuniserer prosjektet gjennom full 3D modellering i alle prosjektfaser, dette gjør at vi får en tydelig og god dialog gjennom hele prosessen.

Vi prosjekterer i BIM for koordinering i komplekse prosjekter. Vi kan også også tilby visualisering og videofremstilling av prosjekter. Vi tror på samarbeid gjennom hele designprosessen og vektlegger god dialog med alle involverte, fra byggherre og rådgivere til entreprenører og håndverkere. Dette gjør at vi sammen kan oppnå bygningens fulle potensiale.

Evne til å se gode løsninger, god dialog sammen med forståelse av konstruksjon og byggeteknikk legger grunnlaget for et godt prosjekt. Vi kommuniserer alle deler av designprosessen i 3D slik at byggherre aktivt kan være med i utviklingen av prosjektet.

NOVO ARKITEKTER AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • NOVO ARKITEKTER AS Arkitekt, Kristiansand - 1
  • NOVO ARKITEKTER AS Arkitekt, Kristiansand - 2
  • NOVO ARKITEKTER AS Arkitekt, Kristiansand - 3
  • NOVO ARKITEKTER AS Arkitekt, Kristiansand - 4
  • NOVO ARKITEKTER AS Arkitekt, Kristiansand - 5
  • NOVO ARKITEKTER AS Arkitekt, Kristiansand - 6
  • NOVO ARKITEKTER AS Arkitekt, Kristiansand - 7
  • NOVO ARKITEKTER AS Arkitekt, Kristiansand - 8
  • NOVO ARKITEKTER AS Arkitekt, Kristiansand - 9
  • NOVO ARKITEKTER AS Arkitekt, Kristiansand - 10

NOVO ARKITEKTER AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

NOVO ARKITEKTER AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

25.01.2013

Org.nr:

999641792

Aksjekapital

300000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

71.112 Arkitekttjenester vedrørende byggverk

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Øystein Myklebust

Styrets leder

Øystein Myklebust

Styremedlem

Martin Lindebæk Nielsen

Styremedlem

Eline Stømne

Økonomisk informasjon

Omsetning

9 979 tkr

Fortjenestemargin

45,5 %

Antall ansatte

7