Om O Løkken A/S

Vi arbeider innen privat bolig og næringsliv samt offentlig sektor. All planlegging, prosjektering og tegning utføres av egne ansatte for å kvalitetssikre utførte arbeider.

OM OSS

Tradisjoner

Ola Løkken startet som elektriker på Heimdal i 1923, derav navnet O. Løkken AS. Vi har stort sett drevet med installasjon men hadde også butikk med salg av hvitevarer og belysning på 60-tallet.

Vi har en filosofi om å kunne tilby alle tjenester innen elektrofaget med egne ansatte. Når du som kunde har en elektriker fra oss skal du kunne få utført alt som har med strøm å gjøre, også det som ikke gjelder tradisjonelle elektrikerarbeider. Vil du f.eks. stenge internettforbindelsen til barna på kveldstid så ordner vi det også.

For deg som kunde gir det trygghet å vite at vi er tilstede også i framtiden, uansett om det gjelder en reklamasjon eller et nytt oppdrag.

Som elektriker i Trondheim med omegn kan vi tilby alle elektriske installasjonsarbeider som er aktuelle i dag. Elektrofaget er i stadig utvikling og vi arbeider derfor kontinuerlig med opplæring og videreutvikling for å kunne tilby elektrikere med bred kompetanse for at du som kunde skal være fornøyd.

Vi arbeider innen privat bolig og næringsliv samt offentlig sektor. All planlegging, prosjektering og tegning utføres av egne ansatte for å kvalitetssikre utførte arbeider.

Fornøyde kunder er den beste reklame vi kan få så vi prøver hele tiden å tilby løsninger som gir deg forventet kvalitet med lang levetid til riktig pris.

O Løkken A/S' valgte linker

Bildegalleri

  • O Løkken A/S Elektriker, Trondheim - 1
  • O Løkken A/S Elektriker, Trondheim - 2
  • O Løkken A/S Elektriker, Trondheim - 3
  • O Løkken A/S Elektriker, Trondheim - 4
  • O Løkken A/S Elektriker, Trondheim - 5

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

728474007284 7400728 47 40072 84 74 00