Om firma

Vi arbeider innen privat bolig og næringsliv samt offentlig sektor. All planlegging, prosjektering og tegning utføres av egne ansatte for å kvalitetssikre utførte arbeider.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
72 84 74...
Adresse

Kvenildstrøa 2A

7093 Tiller

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi arbeider innen privat bolig og næringsliv samt offentlig sektor. All planlegging, prosjektering og tegning utføres av egne ansatte for å kvalitetssikre utførte arbeider.

OM OSS

Tradisjoner

Ola Løkken startet som elektriker på Heimdal i 1923, derav navnet O. Løkken AS. Vi har stort sett drevet med installasjon men hadde også butikk med salg av hvitevarer og belysning på 60-tallet.

Vi har en filosofi om å kunne tilby alle tjenester innen elektrofaget med egne ansatte. Når du som kunde har en elektriker fra oss skal du kunne få utført alt som har med strøm å gjøre, også det som ikke gjelder tradisjonelle elektrikerarbeider. Vil du f.eks. stenge internettforbindelsen til barna på kveldstid så ordner vi det også.

For deg som kunde gir det trygghet å vite at vi er tilstede også i framtiden, uansett om det gjelder en reklamasjon eller et nytt oppdrag.

Som elektriker i Trondheim med omegn kan vi tilby alle elektriske installasjonsarbeider som er aktuelle i dag. Elektrofaget er i stadig utvikling og vi arbeider derfor kontinuerlig med opplæring og videreutvikling for å kunne tilby elektrikere med bred kompetanse for at du som kunde skal være fornøyd.

Vi arbeider innen privat bolig og næringsliv samt offentlig sektor. All planlegging, prosjektering og tegning utføres av egne ansatte for å kvalitetssikre utførte arbeider.

Fornøyde kunder er den beste reklame vi kan få så vi prøver hele tiden å tilby løsninger som gir deg forventet kvalitet med lang levetid til riktig pris.

O Løkken A/Ss valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

O Løkken A/S

Omsetning

20 962 tkr

Fortjenestemargin

11.10 %

Antall ansatte

21

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra O Løkken A/S er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

O.Løkken A/S

Org.nr:

931515829

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.210 Elektrisk installasjonsarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

02.01.1982

Lederstillinger/Administrasjon
Håvard Hjelde

Daglig leder

Håvard Løkken

Styrets leder

Kristin Skog

Varamedlem

Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
brannvarslingsanlegg, varmekabler, downlights, sterkstrøminstallasjon, elentreprenører, komfy, elektroteknikere, elektrisk anlegg, kontorbelysning, sikringsanlegg, teleinstallasjon, elektrikere, sikringer, callingsystemer, elektroservice, strøminstallasjon, brannanlegg, kursfortegnelser, elektriske reparasjoner, elbil, eib, fiberoptisk, utebelysning, sikringsskap, brannvarsling, elektrikervakt, lysanlegg, sikringskap, elektrikerfirma, utelamper, sterkstrøm, elkontroll, svakstrøm, dørtelefoner, nødlys, provstrøm, styringssystemer, knx, ledninger, fiberoptikk, energiløsninger, spotlight, telefonlinje, baderom, elektroinstallasjon, elektrikerservice, trådløst nettverk, gulvvarme, internkontroll elektro, nødlysanlegg, elektrikerarbeid, elektriske reparasjon, lynvernanlegg, lysutstyr, våtrom, ledelys, el installatører, elektroentreprenører, smarthus, datanettverk, sterkstrømsanlegg, elektrofirma, alarmsystemer, parkbelysning, nødstrøm, varslingsanlegg, varmeanlegg, sentralstøvsuger, belysning, telefoninstallasjon, lyskilder, varmekabelanlegg, serviceelektriker, elektriker, varslingssystemer, belysningsanlegg, belysningsutstyr, brannvarslingssystemer, boligalarm, komfyrvakt, alarm, prosjektering elektro, byggstrøm, elektriske installasjoner, internkontroll, elektro, elektrobedrifter, ladestasjon, innbruddsalarmanlegg, tyverialarm, strøminstallatør, elektroinstallatører, alarmanlegg, fibernett, elinstallasjon, videoovervåkning, brannalarmanlegg, varmepumper, strøminstallatører, varmestyring
Mulige nummerkombinasjoner

72847400

7284 7400

728 47 400

72 84 74 00