Om firma

Orkla Laft AS har beliggenhet i Meldal Kommune, noen mil sørvest for Trondheim. Her produserer vi hytter og boliger i tømmer, stavlaft og reisverk både etter kundens ønske og fra et godt utvalg standardmodeller.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
72 48 93...
Adresse

Heggøya 29

7334 Storås

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Orkla Laft AS har beliggenhet i Meldal Kommune, noen mil sørvest for Trondheim. Her produserer vi hytter og boliger i tømmer, stavlaft og reisverk både etter kundens ønske og fra et godt utvalg standardmodeller.

NORSKE KVALITETSBYGG SIDEN 1990

Orkla Laft AS har beliggenhet i Meldal Kommune, noen mil sørvest for Trondheim. Her produserer vi hytter og boliger i tømmer, stavlaft og reisverk.

Vi produserer hytter etter kundens egne ønsker og behov, men vi har også en del standardmodeller å velge blant. Disse modellene kan ofte være et utgangspunkt for en løsning som passer deres behov, ønsker og tomtebeskaffenhet. I tillegg samarbeider vi med en meget dyktig arkitekt som kan være behjelpelig under denne prosessen.

Vi leverer byggene enten som råbygg eller komplette byggesett. Vi tilbyr også totalentreprise hvor vi tar hele byggesaken fra A til Å.

Vi satser på å ha en nær og god oppfølging av deg som hyttekunde. Her hos oss får du en og samme person som byggeleder, fra oppstart til ferdigstillelse.

Vi har gode samarbeidspartnere på grunnarbeider og betong, mur og flis, el-arbeider, VVS, tømrerarbeider og kjøkken-/baderomsinnredninger.

Se våre hytter og hus på vår hjemmeside!

Orkla Laft ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Orkla Laft AS

Omsetning

7 224 tkr

Fortjenestemargin

10.40 %

Antall ansatte

6

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Orkla Laft AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ORKLA LAFT AS

Org.nr:

986471219

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

02.01.2004

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

72489305

7248 9305

724 89 305

72 48 93 05