Crowe Partner Revisjon AS logo

Crowe Partner Revisjon AS

Om firma

Partner Revisjon AS er et mellomstort revisjonskontor med bred erfaring innen revisjon, regnskap, skatt, avgift og rådgiving. Målt på omsetning er selskapet blant de 10 største i Norge. Vårt kontor ligger sentralt i Oslo....

Les mer om bedriften
Telefonnummer
21 93 93...
Adresse

Dronning Mauds gate 10

0250 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image

Om oss

Partner Revisjon AS er et mellomstort revisjonskontor med bred erfaring innen revisjon, regnskap, skatt, avgift og rådgiving. Målt på omsetning er selskapet blant de 10 største i Norge. Vårt kontor ligger sentralt i Oslo. Selskapet har sine røtter tilbake til 1950-tallet og har hatt jevn, organisk vekst.

Om oss

Partner Revisjon AS betjener ca 1100 revisjonskunder. Våre kunder dekker de fleste bransjer og er spredt over store deler av landet. De fleste er mellomstore og mindre selskaper, både nyetablerte og selskaper med lang historie.

Vi ønsker å være en nyttig ressurs for våre kunder. Selskapets strategi er at utøvende partnere (eiere) skal utgjøre minst 25% av antall årsverk. Dette sikrer en flat organisasjon slik at våre kunder raskt får tilgang til vår fremste kompetanse.

Vi har lavt gjennomtrekk av ansatte og holder de samme kontaktpersonene på våre oppdrag. Vi gir våre kunder tilbakemelding på alle henvendelser innen 24 timer.

Crowe Partner Revisjon ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Crowe Partner Revisjon AS

Omsetning

87 858 tkr

Fortjenestemargin

7.10 %

Antall ansatte

46

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Crowe Partner Revisjon AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

CROWE PARTNER REVISJON AS

Org.nr:

922829845

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

69.202 Revisjon

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

08.05.2019

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

21939300

2193 9300

219 39 300

21 93 93 00