Om PKS Interiør & Industri

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om PKS Interiør & Industri

Guri Vinje

mer enn ett år siden

Vi fikk satt opp et stålrekkverk fra PKS på vår veranda sommeren 2008. Umiddelbart kom det "rustflekker". Måtte mase masse for å få det utbedret. Siden er det kommet mange flere flekker som ser ut som rust, og jeg har forsøkt å få kontakt med PKS om dette gang på gang på gang, uten at de svarer eller tar tak i problemene. Jeg ville overhodet ikke valgt PKS som leverandør av mitt stålrekkverk hvis jeg kunne valgt en gang til. Jeg har nå meldt dem til Forbrukerrådet.

Svar fra firma

PKS Interiør & Industri AS leverer stål, stål/glass og aluminiumsrekkverk til hele Norge. Siden 2005 har vi levert mer enn 100 km med slike rekkverk til privatkunder, byggmestere samt store entreprenører. Vi har svært få reklamasjoner og har de siste årtene opplevd en sterk økning i etterspørselen etter våre produkter. Vi beklager at denne kunden har fått problemer med sitt rekkverk. Uten å gå inn i denne enkeltsaken vil vi understreke behovet for vedlikehold av utvendige rekkverk av denne typen. Ved kontaminering fra omgivelsene vil selv det sterkeste materialet (i dette tilfellet syrefast stål) ta skade hvis det ikke vedlikeholdes jevnlig.