Om firma

Pluggfabrikken Tor AS er en ordreproduserende bedrift som har spesialisert seg på sponfraskillende bearbeiding av ulike metaller i små til mellomstore serier. Komponentene har i størrelse en diameter på ø20-ø250 mm. Vi er en...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
70 19 88...
Adresse

Furnesvegen 60

6036 Mauseidvåg

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Pluggfabrikken Tor AS er en ordreproduserende bedrift som har spesialisert seg på sponfraskillende bearbeiding av ulike metaller i små til mellomstore serier. Komponentene har i størrelse en diameter på ø20-ø250 mm. Vi er en ren underleverandør som vektlegger leveranser av høy og stabil kvalitet i samarbeid med våre kunder. Nøyaktighet, finish og leveranse til avtalt tid står alltid i fokus.

SELSKAPET

Firmaet ble etablert i etterkrigsårene med egenpatentert glødeplugg for semi dieselmotorer, derav navnet Pluggfabrikken Tor AS. Siden 60-tallet har vi påtatt oss leieproduksjon til norsk industri, og er i dag en solid aktør innen CNC-maskinering, da især av dreide og gjengede komponenter i ulike metaller.

Vi produserer etter kundens tegninger, og er best på små til mellomstore repeterende ordreserier. Våre kapasiteter er dimensjonert for produkter opptil ø270 mm i diameter, med vekt på området ø20 – ø200 mm.

Tatt i betraktning det sterke maritime miljøet vi har på Nordvestlandet, er det naturlig at majoriteten av dagens kunder er skipsutstyrsprodusenter.

Pluggfabrikken Tor A/Ss valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Pluggfabrikken Tor A/S

Omsetning

5 330 tkr

Fortjenestemargin

5.80 %

Antall ansatte

4

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Pluggfabrikken Tor A/S er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

PLUGGFABRIKKEN TOR AS

Org.nr:

916809972

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

25.620 Bearbeiding av metaller

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

11.10.1979

Lederstillinger/Administrasjon
Erling Aas

Daglig leder

Fredrik Nicolai Aas

Styrets leder

Erling Aas

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

70198840

7019 8840

701 98 840

70 19 88 40