Om Pluggfabrikken Tor A/S

Pluggfabrikken Tor AS er en ordreproduserende bedrift som har spesialisert seg på sponfraskillende bearbeiding av ulike metaller i små til mellomstore serier. Komponentene har i størrelse en diameter på ø20-ø250 mm. Vi er en ren underleverandør som vektlegger leveranser av høy og stabil kvalitet i samarbeid med våre kunder. Nøyaktighet, finish og leveranse til avtalt tid står alltid i fokus.

SELSKAPET

Firmaet ble etablert i etterkrigsårene med egenpatentert glødeplugg for semi dieselmotorer, derav navnet Pluggfabrikken Tor AS. Siden 60-tallet har vi påtatt oss leieproduksjon til norsk industri, og er i dag en solid aktør innen CNC-maskinering, da især av dreide og gjengede komponenter i ulike metaller.

Vi produserer etter kundens tegninger, og er best på små til mellomstore repeterende ordreserier. Våre kapasiteter er dimensjonert for produkter opptil ø270 mm i diameter, med vekt på området ø20 – ø200 mm.

Tatt i betraktning det sterke maritime miljøet vi har på Nordvestlandet, er det naturlig at majoriteten av dagens kunder er skipsutstyrsprodusenter.

Pluggfabrikken Tor A/S' valgte linker

Bildegalleri

  • Pluggfabrikken Tor A/S Metalldreier, Sula - 1
  • Pluggfabrikken Tor A/S Metalldreier, Sula - 2
  • Pluggfabrikken Tor A/S Metalldreier, Sula - 3
  • Pluggfabrikken Tor A/S Metalldreier, Sula - 4