Om Profflis & Puss AS

Mur- og flisarbeid i Oslo og omegn. Vi har lang erfaring med levering av baderom til våre kunder. Vi er behjelpelige med å oppføre de fleste mur-konstruksjoner, både store og små. Vi har også dyktige håndverkere som flislegger det du måtte ønske i akkurat det mønsteret du har sett for deg. Høy faglig kvalitet på arbeidet garanteres av våre profesjonelle håndverkere. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Våtromsbedrift

Vi er Godkjent Våtromsbedrift med mye års erfaring inne i bygg bransjen, våtrom osv. Vi har kompetansen og diktige folk for å ta hele prosjekt/prosjekter som totalentreprenor.

Profflis & Puss AS er en bedrift som fokuserer på totalrenovering av bad og leiligheter i Oslo og Viken. Vi totalrenoverer mellom 60 og 90 bad i året med gode rutiner og dyktige håndverkere.

Målet vårt er å komme med innspill og beste løsninger for totalrenovering med godt pris. Prisen inkluderer byggematerialer og hele jobben fra A til Å. Ved å ta ansvar for hele prosjekter har vi komplett oversikt over innkjøp, materialkvalitet og utførelse, og vi kan planlegge jobben bedre i forkant og garantere for jobben i etterkant.

Vi samarbeider med Norfloor, FagFlis og VikingBad for å levere gode varer til gode priser!

Profflis & Puss AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Profflis & Puss AS Entreprenør, Oslo - 1
  • Profflis & Puss AS Entreprenør, Oslo - 2
  • Profflis & Puss AS Entreprenør, Oslo - 3
  • Profflis & Puss AS Entreprenør, Oslo - 4

Profflis & Puss AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnPROFFLIS & PUSS AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato28.05.2018
Org.nr:921000626
Aksjekapital30000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje41.200 Oppføring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Catalin IonascuDaglig leder
Catalin IonascuStyrets leder