Om Puro Hårstylister

Hos Puro hårstylister streber vi etter å gi kunden en unik opplevelse. Puro sine dyktige og erfarne stylister tilbyr det nyeste innen hårspa, klipp, extentions, farge og sminke. Puro Hårstylister tilbyr nå som en av få utvalgte et stort utvalg av mineral sminke fra GLO. Kom innom og la oss finne dine farger. Hos oss finner du alt du trenger til håret. Vi samarbeider med KEUNE, Hempz og Shu Uemura hårprodukter som har ett bredt utvalg for alle hårtyper.

Puro Hårstylister, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnPURO STYLISTER AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato19.06.2008
Org.nr:992897295
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

Robin NilsenDaglig leder
Maryam NourbakhshStyrets leder
Robin NilsenStyremedlem

Omtaler om Puro Hårstylister

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Lokalet var avslappende og veldig fint ( Luksus i hverdagen). Vaske avdeling med avslappende musikk, Kunne sovnet der :) Veldig bra kunde service , følte meg riktig hjemme der :) Koselige og dyktige mennesker!! Super fornøyd med hårfargen . Opplevelsen var som om jeg var i Hollywood ! Luksus opplevelse.. ANBEFALLES ! Fast gjest !Ann k

maria

mer enn ett år siden

jeg har mørkt hår og det er vanskelig å finne rette hårfargen til mitt hår for å ikke bli gul !! eller rødt !! MEN hos maryam får jeg akkurat den fargen jeg ønsket med , og får skryt av kjente for min hår farge og ikke minst klipp, det er som å gå på spa når jeg hos dere..lov it

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Etter bleking ble satt i halve håret så kom det en kunde som min frisør bare måtte ta seg av, tydeligvis, i 15 min! Så fortsatte hun å legge bleking (striper) i resten av håret... Resultatet var at håret ble ødelagt, og jeg mistet masse hår. Genseren min ble farget og de nektet å erstatte den, før jeg gikk tilbake og snakket med daglig leder noen dager senere etter å ha fattet meg. Svaret var at jeg kunne velge meg et produkt tilsvarende genserens verdi(!). På toppen av denne historien så kostet det meg 1800kr for denne grusomme behandlingen (uten klipp). ALDRI MER! Hold deg unna!!

Tommy

mer enn ett år siden

Best of the best

Kristian støland

mer enn ett år siden

Alltid fornøyd :)

David.K

mer enn ett år siden

Søte jenter og ett godt miljø og komme til. Ble tatt godt vare på og ble veldig fin på håret.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Service !

Geir Ove Kvalheim

mer enn ett år siden

Vi tok kontakt med Puro i forbindelse med et krevende oppdrag for en kommende TV-produksjon, og ble både begeistret og imponert over måten de løste oppdraget på. I tillegg til deres høye faglige kompetanse, var vi også svært takknemlig for den vennligheten og profesjonaliteten de viste på settet. Puro er heretter vår foretrukne samarbeidspart!

Nina H.

mer enn ett år siden

Jeg er veldig skepisk til frisører og blir sjeldent fornøyd, men på Puro føler jeg meg i veldig trygge hender. Her er det kompetanse på høyt nivå, samt et delikat lokale som gjør det ekstra hyggelig å være der. Anbefales på det sterkeste!

Prisene er det heller ingen ting å si på..

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg får den fargen jeg vil ha, den lengden på klippen jeg vil ha, får lese bladene jeg liker, får ryggmassasje i stolen og hodemassasje når jeg velger hårkur. For meg er dette pur lykke! I tillegg er de ansatte fleksible og hjelper hverandre. Får jeg ikke time hos Mariam, er det som regel alltid en av de andre som kan hjelpe meg selv om jeg ber om time på kort varsel.

Stine

mer enn ett år siden

Dette er frisørkinderegget:
1. Dyktige og kreative frisører
2. Behagelig atmosfære
3. Noe ekstra - massasje, god kaffekultur og
Morsomme folk - rett beliggenhet på union

linn cecilie

mer enn ett år siden

Opplever både jentene, servicen og den faglige dyktigheten til jentene som meget god. Er selv en fast kunde og meget fornøyd =)

Anne

mer enn ett år siden

Utrolig bra service og flinke jenter :) Anbefales.

Klipp

mer enn ett år siden

Er kjempe fornøyd med klipp og fargen jeg fikk hos de , anbefalles !

Unni

mer enn ett år siden

Jeg har aldri vært så fornøyd med håret mitt før. Utrolig flinke stylister der. En herlig atmosfære å komme inn til. ANBEFALES

Cheryl Birkeland

mer enn ett år siden

The stylist at Puro are on the top of all the latest cutting, coloring and styling trends. Best of all, I feel like a million when I leave the salon.

Tonje

mer enn ett år siden

Knall service, veldig flinke og hyggelige stylister :)
Man føler seg som en superstar når de er ferdige :)

Misfornøyd kunde

mer enn ett år siden

Maken på arroganse og baksnakking og latterliggjøring av damer som skal farge håret den og den farge. Fikk klipt håret (potte klipp). Hun ville ikke høre på hva jeg ville ha. Dro med en gang til en annen frisør for å fikse det. Det kostet meg masse penger. Det ser ut at den ene damen der kan kunn potteklipp, siden jeg ser mange på jobben som har fått samme frisyren. Da er det morsom å spørre hvor de har klipt seg. Og det er alltid hos Puro. : )

Dominik

mer enn ett år siden

jeg bare ELSKER Puro hårstilister, dem er mega super utrolig flinke !!!!!!!!
så jeg bare ELSKER DEM!!!

Camilla Nysæter

mer enn ett år siden

Herlige jenter. Stå på. Dere kommer til og nå langt :)

Atle

mer enn ett år siden

Utrolig god service, resultatet blir alltid veldig bra og du føler du sitter igjen med det lille ekstra etter et besøk der.

Marianna.S.Holvik

mer enn ett år siden

Rett og slett det beste stede og de beste frisørene. Elsker jentene der inne. utrolig morsome og alltid blide.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Lykke til videre!!

Jeanette Mathisen

mer enn ett år siden

Fantastisk sted, med veldig bra service! :)

Parvaneh

mer enn ett år siden

Om man er opptatt av å ta seg godt ut på håret, så er dette frisørsalongen du absolutt bør velge! Frisørene er serviceminded, og det er god atmosfære. Jeg som kunde og mine ønsker for håret står alltid i fokus. I tillegg er dem flinke til å komme med gode tips om hva man kler, samt veiledning til pleie om et sunnere hår. Jeg er VELDIG nøye på håret mitt, men hos Puro har jeg vært strålende fornøyd hver gang. ANBEFALES sterkt!! Du vil ikke angre ;)

Petter

mer enn ett år siden

Et profesjonelt sted! Jeg er alltid fornøyd!:)

Nina

mer enn ett år siden

Svært stive priser i forhold til service og ferdigheter. Ble veldig skuffet, kommer ikke til hverken å dra tilbake eller anbefale dette til noen andre.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

fint lokale, men frisørene og prisen står ikke i stil. Brukte ca 20 min på vask og føn og ca 10 min på selve klippen. Fortalte på forhånd at jeg ønsket å klippe av det slitte håret, endte opp med mye tynnere hår og fortsatt slitte tupper. Kostet nesten 700 kr. Dette var min andre sjanse til stedet, kommer ikke igjen. Håper de er ebdre på styling!

Klipp

mer enn ett år siden

Jeg klipte meg der for første gang i 2008 og kommer ikke til å bytte frisør så lenge Puro er her !! Flinke og søte jenter :)

Liv

mer enn ett år siden

jeg var det i juli og fikk farget og klippet meg , jentene er flinke å veldig bra service. må prøves !:)

Mulige nummerkombinasjoner

328300713283 0071328 30 07132 83 00 71