Om Røde Kors Førstehjelp

Røde Kors Førstehjelp tilbyr førstehjelpskurs og utstyr til bedrifter over hele landet, samt førstehjelpsutstyr til privatpersoner. Ulykker skjer overalt.

Om firmaet

Røde Kors Førstehjelp eies 100 % av Norges Røde Kors. Vi selger førstehjelpskurs og førstehjelpsutstyr til privatpersoner, private grupper og bedrifter i hele Norge. Røde Kors Førstehjelp leverer kurs av høy kvalitet, både på dag- og kveldstid, alt etter hva som passer kunden best.Ved å velge Røde Kors Førstehjelp som leverandør av førstehjelpskurs og - utstyr støtter dere samtidig den humanitære virksomheten som Røde Kors driver. Overskuddet av våre inntekter på kurs og utstyr tilbakeføres Norges Røde Kors, lokalforeninger og andre deler av vårt frivillighetsapparat som for eksempel Hjelpekorpset. Dermed bidrar dere til å støtte Røde Kors sitt humanitære arbeid.

Røde Kors Førstehjelps valgte linker

Bildegalleri

  • Røde Kors Førstehjelp Nettbutikk, Bergen - 1
  • Røde Kors Førstehjelp Nettbutikk, Bergen - 2
  • Røde Kors Førstehjelp Nettbutikk, Bergen - 3

Omtaler om Røde Kors Førstehjelp

Trond

mer enn ett år siden

Røde Kors Førstehjelp leverer førstehjelpskurs av høy kvalitet. Dette merket vi når bedriften vår spanderte på oss arbeidere et førstehjelpskurs. Instruktørene er meget flinke og faglig dyktige. Kurskonseptet er genialt og i tillegg fikk vi hver vår førstehjelpsbok som er meget bra. ANBEFALES

ck

mer enn ett år siden

Røde Kors Førstehjelp holder det de lover. Er veldigfornøyd med kurset og hva vi lærte der.
Godt å være forberedt på livreddende førstehjelp

Ruben H.

mer enn ett år siden

Bedriften vår hadde i alt 6 kurs holdt av 3 forskjellige kursledere.

De ansatte var strålende fornøyde og kurslederne var blide, greie, kunnskapsrike og ikke minst klarte å skape engasjement.

MEGET BRA!

Mulige nummerkombinasjoner

561237005612 3700561 23 70056 12 37 00