Se på kart
7290 Støren

Løhre VVS er en rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Trondheim, Melhus og Midtre Gauldal kommune

Hovslia 786250 Stordal

Prosjektering og installasjon av ventilasjon-, varme- og sanitæranlegg.Vi har sentral godkjenning og lang erfaring.Vi kommer gjerne på gratis befaring.Ta uforpliktende kontakt på telefon 40013990.

Modalen 10415729 Modalen

Rørleggerbedrift i Modalen.Vi tilbyr det meste innen rørleggerarbeid. Nybygg hus og hytter Rehabilitering av bad, vaskerom og kjøkken. Golvvarme og varmepumper.Avløpsrenseanlegg Vannforsyning og pumper.Ta uforpliktende kontakt for gratis befaring enten pr telefon eller på mail.

Kirkevegen 247514 Stjørdal

Rørlegger med lang erfaring. Tar alt fra serviceoppdrag, nybygg, renovering og forsikringsoppdrag. Ring for en hyggelig samtale :-)

Fagernesskrenten 108514 Narvik

Maz Service er en erfaren rørleggerbedrift som er dedikert til å tilby høy kvalitet på våre tjenester til både bedrifts- og privatmarkedet. Med over 20 års erfaring i rørleggerbransjen har vi utviklet en solid kunnskap og ekspertise som gjør at vi kan håndtere alle typer rørleggerprosjekter med høy presisjon og kvalitet.

Lindemans gate 20267 Oslo

0

Hans Haugerud AS er en tradisjonsrik rørleggerbedrift med over 45 års erfaring i bransjen.Kvalitet i alle ledd.Hans Haugerud er en mesterbedrift og medlem av NRL, rørleggernes bransjeorganisasjon. Dette betyr at alle våre kunder – store som små – skal være trygge på at kvaliteten på våre tjenester tilfredsstiller de krav som er påkrevet i henhold til bransjestandarder.

Nesset 927629 Ytterøy

Bil-, landbruk- og mekanisk verksted, rørleggerbedrift,kontroll og sertifisering løft- masseforflyttingsutstyr, gassmontering, kjøletekniker. EU kontroll store og små kjøretøy. Godkjent bilverksted alle størrelser, påbyggerverksted, skadeverksted 01, traktorverksted, alkolås. Sentral godkjenning rørlegger, godkjent våtromsbedrift. Firmaet i slektens eie siden 1912.

Strømsveien 2291472 Fjellhamar

2.33 (3)

Vi hjelper deg med små prosjekter som å bytte en kjøkkenkran eller store prosjekter som å bygge badet du har drømt om.

Norevegen 345542 Karmsund

Vi har sentral godkjenning for rørinstallasjoner, er godkjent opplæringsbedrift og er medlem av NRL (Norske Rørleggerbedrifters Landsforening). Bedriften har våtromsgodkjenning. Vi er medlem av Konekta og leverer anerkjente produkter og merkevarer.

Kitty Kiellands vei 13C1344 Haslum

Bekkestua Rørleggerbedrift er et seriøst rørleggerfirma med nedslagsfelt i Bærum, Asker og Oslo.

Hegnaveien 313235 Sandefjord

Jeg har drevet som rørlegger siden 1967, og utfører oppdrag innenfor varme og sanitær:Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg.Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg.Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg.

Åmotsvegen 1856977 Bygstad

Førde Rør er eit nyoppstarta rørleggerfirma som i hovudsak held til Sunnfjord kommune. Daglig leiar for firma er Daniel Aase, som har fagbrev innan rørleggjarfaget og 7 års erfaring. Vi tilbyr mellom anna rehabilitering, service, nybygg og sal av varar og produkt. Vi har fokus på kvalitet, kundeservice og effektivitet.Kontakt oss gjerne for ein uforpliktande samtale!

Krittveien 774636 Kristiansand S

Rørlegger Frigstad As er et rørleggerfirma som utelukkende arbeider med utvendig vann og avløpsledninger. Vi disponerer alt utstyr som trengs for å hjelpe deg med reparasjon eller utskifting av vann og avløpsledninger.Egen avdeling for speil og elektrosveis av PE-rør:- Komplett sveisebil for PE 90mm-500mm- Produksjon av PE-bend 90mm-1000mmAndre arbeidsområder:Drenering, vann og avløpsanlegg til hytter, kortslutting av septiktanker, fjerning av oljetanker og rørinspeksjon.

Medberget 118215 Valnesfjord

Valnesfjord Produksjon AS er en rørleggerbedrift med stort hjerte for faget. Våre hovedområder er baderom, rehabilitering, serviceoppdrag og førstehjelp ved lekkasje. Vi garanterer bred kompetanse, lang erfaring og gode løsninger.

Ole Bulls vei 4A1472 Fjellhamar

Rørleggermester med over 40 års erfaring fra bransjen.

Industriveien 174879 Grimstad

3.88 (8)

Nilsen & Co AS ble stiftet i 1972, og består i dag av fem motiverte og dyktige rørleggere. Vi fokuserer på å levere rørleggertjenester av høy kvalitet, og tilstreber et godt samarbeid med våre kunder. Vi samarbeider også med utvalgte firmaer innen beslektede byggfag.

Vestnesvegen 366905 Florø

Vi er en rørleggerbedrift som tar på oss små og store jobber innen rørleggerfaget. Vi tar alle typer oppdrag og er spesielt gode på baderom. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Tregata 743330 Skotselv

Eiker Rørservice er en mesterbedrift som ble etablert i 2018 og har adresse i Skotselva i Øvre Eiker. Vi tilbyr alt av rørtekniske tjenester for både private, offentlige og næringskunder, og har fokus er på yrkesstolthet og kvalitet i arbeidet vi utfører.

Løkkeliveien 391746 Skjeberg

Rørlegger Magnus Talberg AS24 timer service:vil være tilgjengelig for kunden når kunden trenger det, og levere godt håndverk basert på kvalitet og fagkunnskap som Vvs fagmann.Tilbyr alle typer tjenester innen rørleggerfaget – fra rehabilitering av baderom og våtrom, bytting av varmtvannsbereder,varmekabler, sanitær til serviceoppdrag.Velkommen som kunde!

Stenfeltbakken 541405 Langhus

Ramstad Rørleggerservice AS er et rørleggerfirma som holder til i Nordre Follo kommune i Viken, som påtar seg det meste av oppdrag innenfor rørleggerfaget.

Eineråsen 53483 Kana

Sandvoll Rør AS er din pålitelige autoriserte rørleggerbedrift i Hurum, Røyken og Asker. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen rørleggerfaget med fokus på kvalitet og pålitelighet. Vårt erfarne team står klare til å betjene både privatkunder og bedrifter med profesjonell service og løsninger tilpasset dine behov.

Steinavegen 36800 Førde

Vi tilbyr alle elektroinstallasjoner for Førde og omegn. Spesialist på elektro til privat og bedrift og offentlig. Kontroll av elektriske installasjoner (inkl. termografering), brann- og nødlysanlegg samt sikkerhetsanlegg.Vår styrke: Fra ett selskap, med én kontaktperson fra start til levering. Installasjoner med drift og personsikkerhet i fokus, i både industrier og privatboliger og på kontorer.Kontakt oss direkte for videre dialog og oppdrag.