Se på kart

rørinspeksjon bærum 

treff 13 bedrifter i dette området

Nordahl Bruns gate 52004 Lillestrøm
logo

Bedriften finnes i Lillestrøm men tar imot kunder fra Bærum.

Vi er din pålitelige partner når det kommer til profesjonell rør- og avløpsservice. Vi har tjent våre kunder i mange år og er stolte av å tilby en bredt spekter av tjenester innen rørspyling og avløpsvedlikehold. Vi setter våre kunders komfort og trygghet først, derfor tilbyr vi også 24/7 døgnservice i hele Oslo-området. Uansett når problemet oppstår, kan du stole på Rørspyling AS for rask og pålitelig assistanse.

(5)

Dråpen 93036 Drammen
logo

Bedriften finnes i Drammen men tar imot kunder fra Bærum.

Vi utfører de fleste oppdrag innen gravearbeid som: Vannlekkasjer, kloakkskader, fjerning av oljetank, radonutbedring, planering, drenering, snørydding til store utfyllings/oppfyllingsoppdrag og grunnforurensing. Din lokale maskinentreprenør i 53 år - Trygg og seriøs bedrift, sentralgodkjent.

Tvetenveien 1640671 Oslo
logo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Bærum.

Rørleggervakta A/S er en 24 t DØGNÅPEN mesterbedrift som påtar seg det meste innen vanlig type rørleggerjobber i vanlig arbeidstid, i tillegg til vår døgnvakt. Siden 1977 har vi utført 1000-vis av oppdrag hvert år i Oslo og omegn. Vi har alltid korte ventetider. Konkurransedyktige priser. Velkommen som kunde!

Fagertunveien 331357 Bekkestua
Slalåmveien 781350 Lommedalen
Belsetsvingen 61348 Rykkinn
Oscars gate 41A0258 Oslo
logo

Baderom og alt innen rørlegging!