Se på kart

rørlegger bærum 

treff 493 bedrifter i dette området

Vøyenengtunet 91339 Vøyenenga
logo
Ballerud alle 11363 Høvik
logo

Vi tilbyr rørleggertjenester i Asker, Bærum og Oslo!

Forneburingen 1360 Fornebu
logo

Velkommen til Lysaker Byggprosjekt AS - din totalentreprenør innen byggetjenester i Hokksund (Eikerbygdene, Kongsberg og Modum), Drammen, Lier, Asker , Bærum og Oslo! På bakgrunn av allsidig og tverrfaglig dybdekompetanse ønsker vi å tilby alt som trengs til ditt prosjekt. Et ev. samarbeide med oss er basert på gjensidig tillit og respekt, samt gentlemens agreements. Er dette noe for deg så er vi din rette partner.

Kitty Kiellands vei 13C1344 Haslum
logo

Bekkestua Rørleggerbedrift er et seriøst rørleggerfirma med nedslagsfelt i Bærum, Asker og Oslo.

Tvetenveien 1640671 Oslo
logo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Bærum.

Rørleggervakta A/S er en 24 t DØGNÅPEN mesterbedrift som påtar seg det meste innen vanlig type rørleggerjobber i vanlig arbeidstid, i tillegg til vår døgnvakt. Siden 1977 har vi utført 1000-vis av oppdrag hvert år i Oslo og omegn. Vi har alltid korte ventetider. Konkurransedyktige priser. Velkommen som kunde!

rørlegger Nøkkelord

Vi utfører alle typer rørleggeroppdrag til konkurransedyktige priser. Ingen jobb for liten, få for store. Vår kunnskap og erfaring, er din trygghet.

Vis mer
Industriveien 331337 Sandvika
logo

Caverion tilbyr smarte løsninger og tjenester for bygg, industri og infrastruktur. Digitaliseringen kommer til å revolusjonere bransjen vår, og vi vil være førstevalget for å digitalisere samfunnet for kunder, ansatte, partnere og investorer.

Horgenveien 2293303 Hokksund
logo

Bedriften finnes i Hokksund men tar imot kunder fra Bærum.

Buskerud Kulde har levert og vedlikeholdt kuldeanlegg siden 1966, og vi har i dag 23 medarbeidere. Bedriften holder til i egne lokaler på Horgen ved Hokksund, ca 15 km vest for Drammen. Vi leverer og vedlikeholder kuldeanlegg i det sentrale østlandsområdet.

(5)

Nordvannslia 341385 Asker
logo

Bedriften finnes i Asker men tar imot kunder fra Bærum.

Våre spesialområder: Rehabilitering av bad og våtrom. Vi leverer og monterer alt innen bade og vaskeroms møbler og utstyr. Vi leverer og monterer varmepumper og komplette gulvvarme og radiator anlegg. Utvendig og innvendig vann og avløpsledninger. Nybygg ( Eneboliger / tilbygg).

Nordahl Bruns gate 52004 Lillestrøm
logo

Bedriften finnes i Lillestrøm men tar imot kunder fra Bærum.

Vi er din pålitelige partner når det kommer til profesjonell rør- og avløpsservice. Vi har tjent våre kunder i mange år og er stolte av å tilby en bredt spekter av tjenester innen rørspyling og avløpsvedlikehold. Vi setter våre kunders komfort og trygghet først, derfor tilbyr vi også 24/7 døgnservice i hele Oslo-området. Uansett når problemet oppstår, kan du stole på Rørspyling AS for rask og pålitelig assistanse.

Professor Kohts vei 84A1368 Stabekk
Henry Lehres vei 431365 Blommenholm

(1)

Fornebuveien 501366 Lysaker
Solliveien 551366 Lysaker