Se på kart
Bragernes torg 6A3017 Drammen

Kopstad og Kure Revisjon AS er et statsautorisert revisjonsselskap med kontor i Drammen sentrum. Selskapet ble etablert i 2008.

Bjørnstjerne Bjørnsons gate 1103044 Drammen

Vi hjelper deg med: Revisjon Rådgivning Omstrukturering Generasjonsskifte Skatt

Ingeniør Rybergs gate 483024 Drammen

Regnskapskollegiet representerer et tungt fagmiljø innenfor regnskapsføring, controller og økonomisjef tjenester, kvalitetssikring av regnskaper, rådgivning og rapportering.Regnskapskollegiet er datterselskap av Revisorkollegiet AS. Vårt tette samarbeid gjør det enkelt for deg som kunde å få hjelp til alt innen økonomistyring, kontroll og bistand. Revisorkollegiet er Buskeruds største norskeide revisjons- og rådgivningsselskap.

Arboalleen 173048 Drammen

5 (1)

Vi i DMC Regnskap ønsker å hjelpe deg slik at din hverdag blir enklere. Vi finner en arbeidsfordeling som passer deg og vi holder samtidig orden på at du er ajour med dine forpliktelser. Sammen skaper vi bedre betingelser for din bedrift.

Bragerhagen 233012 Drammen

Brage Regnskap er et lite regnskapskontor i Drammen. Firmaet er autorisert og medlem av NARF(Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening). Vi har lang erfaring, er faglig oppdatert, og er spesialisert på prosjektøkonomi!

Ilebergveien 33011 Drammen

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive.

Søndre gate 157011 Trondheim

Bedriften finnes i Trondheim men tar imot kunder fra Drammen.

Danske Bank er et nordisk finanskonsern med lokal tilstedeværelse og et sterkt internasjonalt nettverk. Vi betjener små, mellomstore og store bedrifter og kan tilby et komplett utvalg av produkter og løsningertilpasset din bedrifts behov.

Øvre Eikervei 143048 Drammen

vi er et interkommunalt selskap etablert i 2003. Selskapet eies av Buskerud fylkeskommune og kommunene Drammen, Flesberg, Hole, Kongsberg, Krødsherad, Modum, Nedre Eiker, Nore og Uvdal, Ringerike, Rollag, Sande i Vestfold, Sigdal, Svelvik og Øvre Eiker. Selskapet var en av de første revisjonsenhetene i landet som ble etablert etter lov om interkommunale selskaper og er nå blant de største spesialenhetene for revisjon av kommuner og kommunal virksomhet.

Søndre gate 157011 Trondheim

Bedriften finnes i Trondheim men tar imot kunder fra Drammen.

Danske Bank gir deg en enklere hverdag med lån, forsikring og sparing. Du kan selv velge hvordan du ønsker å bruke oss, via Nettmøte, over telefon, med Apper for mobil og brett eller i møter med din personlige rådgiver. Som Private Banking-kunde får du hjelp til å planlegge hele din økonomi, slik at du og din familie kan skape det livet dere ønsker å leve.

Orkidehøgda 23050 Mjøndalen

Teltec Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap, vi har kunder innenfor mange forskjellige bransjer. Vi tilbyr alt innen daglig regnskap - lønn - fakturering - årsregnskap - skattemelding.

Fiolveien 33302 Hokksund

Bedriften finnes i Hokksund men tar imot kunder fra Drammen.

Thor Egil Stølen as er et autorisert regnskapsførerselskap med god kjennskap til de fleste bransjer. Ta kontakt.

Vestre Nøstegate 213300 Hokksund

Bedriften finnes i Hokksund men tar imot kunder fra Drammen.

Vi hjelper din bedrift med alt innen regnskapstjenester. Regn med oss! Østlandske Regnskapskontor - når kvalitet og erfaring teller!

Parkgata 22317 Hamar

2 (2)

Bedriften finnes i Hamar men tar imot kunder fra Drammen.

SpareBank 1 Finans Østlandet er et solid og lønnsomt finansieringsselskap i vekst. Vi tilbyr leasing, næringslån, og salgspantlån til bedrifter og privatpersoner gjennom forhandlere, samarbeidende banker og direkte mot kunder.

Ivarsveien2540 Tolga

Bedriften finnes i Tolga men tar imot kunder fra Drammen.

Tolga-Os Sparebank er en selvstendig lokalstyrt sparebank i Nord-Østerdal. Vi har fire kontorer i de fire nordligste kommunene i Hedmark og et kontor på Elverum. Hovedkontoret ligger på Tolga. Vi er en del av LOKALBANK-gruppen.

Gråterudveien 13036 Drammen

Steen & Jensen Økonomi AS er din pålitelige partner for økonomiske tjenester. Med vår ekspertise og erfaring innen regnskap og økonomisk rådgivning, gir vi skreddersydde løsninger som passer dine behov og mål.

Colletts gate 333043 Drammen
Strandveien 393050 Mjøndalen
Bjørnstjerne Bjørnsons gate 1103044 Drammen
Bragernes torg 63017 Drammen
Doktor Hansteins gate 133044 Drammen
Rådhusgata 13016 Drammen

4 (4)