Om Sønnico AS avd Stavanger

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Sønnico AS avd Stavanger, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnONECO ELEKTRO AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato22.02.2011
Org.nr:996669173
Aksjekapital2400000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje43.210 Elektrisk installasjonsarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Morten HarsemDaglig leder
Geir AronsenStyrets leder
Arnstein MoyStyremedlem
Birthe Jansen NordsethStyremedlem
Bjørn Sønneland SoltvedtStyremedlem
Erik KnudsenStyremedlem
Morten NicolaysenStyremedlem
Sverre Torjus HommeVaramedlem
Erik Ihle PedersenVaramedlem
Terje KrangsåsVaramedlem

Viser 4 av 10

Omtaler om Sønnico AS avd Stavanger

Maria S

mer enn ett år siden

Hvorfor skal han ha dobbelt betalt for alt han gjør?
Han ødlegger ryktet til hele bedriften

Stein Tore G

mer enn ett år siden

Sønnico sendte faktura for arbeid som utført av et annet firma.
Litt frekt?

Maria S

mer enn ett år siden

Vi har nettopp bygd nytt hus og det var Sønnico som vant anbudsrunden for alt elektrisk i huset. Vi hadde lagt ved visse kriterier for anbudet - det skulle bl.a. inneholde en fast punktpris. Sønnico oppgav denne, men da vi begynte å bygge noen måneder senere og regningene kom, hadde Sønnico lagt på 15% på punktprisen. Jeg kontaktet dem og gjorde økonomiansvarlig klar over feilen. Jeg regnet med at han la seg flat og beklagde feilen - men dengang ei! Han forsvarte prisenøkningen med normal justering i hht inflasjon. Hva er da vitsen med fast punktpris, dersom man justerer den opp med 15% etter noen måneder?

Ikke imponert

mer enn ett år siden

Økonomiansvarlig i dette firmaet ødlegger hele firmaet. Der faktureres over en lav sko. Der faktureres for punkter som ligger i totalprisen, slik at en betaler to ganger. Prisene reguleres fortløpende, slik at avtalt punktpris er kun gjeldende den første uken.
Å bygge et hus uten tillegg i prisen de vant anbudsrunden på er umulig.

Svar fra firma

Vi i Sønnico Elektro AS synes alltid det er beklagelig når noen ikke er fornøyd med leveransen, så til deg som kunde ønsker vi å beklage for dette. Litt info fra vår side kan kanskje være på sin plass i denne saken. Boligene blir alltid prosjektert etter gjeldende forskrifter og regler, så en kan fint bygge ett hus uten tilleggs punkter. Ved inngåelse av avtale blir det alltid spesifisert hva som er ett punkt og hvilke punkter som inngår i avtalen. Når det gjelder prisregulerings så gjennomføres det 1-2 ganger i året og da ihht til Statistisk Sentral Byrå sin indeks.

Kristian

mer enn ett år siden

Hei
LYSE legger kabel inn til eiendomsgrensen ved nybygg. Denne jobben forlangte Sønnico betalt for....

Nils Henrik B.

mer enn ett år siden

Det er helt utrolig! Vi kom med en arkitekt tegnet hus, som vi hadde en lysspesialist til å tegne inn alt av lys som skulle være i huset. Vi hadde tenkt på alt vedr. elektrisk anlegg - alt var tegnet inn på tegningene og spesifisert på romskjema. Sønnico gav fast pris på det elektriske, der alt skulle være inkludert.
Likevel klarer de å sende faktura på over 50.000,- for tillegg. Tilleggene de ønsket betaling for var beskrevet på romskjema. De ønsket mao. dobbelt betalt for arbeidet sitt!
Hva feiler det økonomiansvarlig i det firmaet?

Morten

mer enn ett år siden

Hei.
Dere er ikke alene om problemer med økonomiansvarlig i dette firmaet.
Vi bygde et standard hus med garasje. Da vi sendte ut tegningen på anbud, la vi ved tegning av huset og garasjen med alle punkt inntegnet. Vi skulle bl.a. ha utelys og automatisk døråpner i garasjen. Vi skulle ha fast pris på arbeidet. Sønnico vant anbudsrunden og fikk oppdraget. Etter at Sønnico hadde startet arbeidet, fikk vi regninger på nødvendige tillegg. De krevde tillegg i prisen for å strekke kabler til garasjen vår – enda det skulle ligge i fast prisen. Jeg prøvde å snakke med økonomiansvarlig i firmaet. Jeg viste til tegningene som var grunnlaget for hva som skulle inngå i fastprisen. Jeg påpekte at garasjen hadde utelys og automatisk døråpner og at disse enhetene nødvendigvis trenger strøm.
Jeg ble fortalt at der kun var beregnet kabel inn til huset og dersom jeg ønsket strøm til garasjen måtte jeg betale for det.

g

mer enn ett år siden

Her bør du sjekke hva som er bestilt og hva de tar ekstra betalt for.
Dobbelfakturering er utbredt i dette firmaet!

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

514430005144 3000514 43 00051 44 30 00