Om Sør-Stål AS

Vi har spesialisert oss på platebearbeiding, med hovedvekt på skjæring, stansing og knekking av platekomponenter. Vi klipper, knekker, stanser, laserskjærer og vannskjærer plater i ulike typer materialer.

På 1950-tallet ble stålrørsmøbler og bord med respateksplater den nye motebølgen på norske kjøkken. Jørgen Strand, som den gang jobbet i Kristiansands stålindustri, ante at etterspørselen av denne typen møbler ville øke. Det var bakgrunnen for at han i 1958 etablerte SØR-STÅL og gikk i gang med produksjonen av stålrørsmøbler. Hans satsing viste seg å være en fulltreffer.

I dag har SØR-STÅL andre ben å stå på. Vi har spesialisert oss på platebearbeiding, med hovedvekt på skjæring, stansing og knekking. Vi klipper, knekker, stanser, laserskjærer og vannskjærer plater i ulike typer materialer. I tillegg har vi en avdeling for sammenstilling, sveising og rørbearbeiding. Typiske materialer vi jobber med er ulike typer stål og metaller som aluminium, men vi bearbeider også tre, fliser, plast og gummi.

Sør-Stål AS er lokalisert på Mjåvann industriområde, mellom Kristiansand og Søgne. Produksjonen utføres i et vel tilrettelagt miljø for å drive med høyteknologisk presisjon innen platebearbeiding. Kombinasjonen av effektive maskiner og våre dyktige medarbeidere gjør at vi fremstår som en allsidig kvalitetsleverandør til norsk industri.

Vår visjon er å være ledende på vårt felt i Sør-Norge. Riktig kvalitet, rask levering og konkurransedyktige priser kjennetegner kundenes oppfatning av oss. God kommunikasjon med våre kunder for å optimalisere produksjonen til dem anser vi som særdeles viktig.

Det er fortsatt familien Strand som utgjør ledelsen i SØR-STÅL. Nina Grimsmo (tidligere Strand) er daglig leder mens Frode Strand er produksjonsansvarlig, og begge er fortsatt aksjonærer. Bimo Invest AS kom inn som majoritetseier i 2010. Selskapet eies med like andeler av Rune Iversen, Mosvold & Co AS og Øyvind Berntsen. Bimo Invest er involvert i ulike typer industri, deriblant stolprodusenten NorSap AS som vi har hatt betydelig positiv synergi av å samarbeide med

Sør-Stål AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Sør-Stål AS Mekanisk verksted, Kristiansand - 1
  • Sør-Stål AS Mekanisk verksted, Kristiansand - 2
  • Sør-Stål AS Mekanisk verksted, Kristiansand - 3
  • Sør-Stål AS Mekanisk verksted, Kristiansand - 4

Sør-Stål AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

SØR STÅL AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.12.1976

Org.nr:

916573545

Aksjekapital

106450

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

25.110 Produksjon av metallkonstruksjoner og deler

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Nina Grimsmo

Styrets leder

Øyvind Berntsen

Styremedlem

Nina Grimsmo

Styremedlem

Rune Iversen

Økonomisk informasjon

Omsetning

45 515 tkr

Fortjenestemargin

42,4 %

Antall ansatte

15