S O Bang Ur & Optikk logo

S O Bang Ur & Optikk

Om firma

Fagkunnskap og service får du hos S.O. Bang Ur & Optikk.,Timebestillinger på synstester kan gjøres på både telefon og mail. Vi har også drop-in med tilgjengelig optiker fra mandag til lørdag,Ring 61330130, eller kom innom oss i...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
61 33 01...
Adresse

Storgata 47

2750 Gran

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Fagkunnskap og service får du hos S.O. Bang Ur & Optikk.Timebestillinger på synstester kan gjøres på både telefon og mail. Vi har også drop-in med tilgjengelig optiker fra mandag til lørdagRing 61330130, eller kom innom oss i dag, vi er her for deg!

Vi er en gammel bedrift som ble etablert i 1887,

Ole Svendsen Bang 1887-1926, Sigurd Olaf Bang 1926-1965, Paul Ole Bang 1965-1987 og Svein Ola Bang 1987-. Sistnevnte er 4. generasjon som driver virksomheten. Pål Bang startet våren 2011 som optiker i firmaet. Han jobber som optiker og er nå 5. generasjon.

Fagkunnskap og service får du hos S.O. Bang Ur & Optikk.

Timebestillinger på synstester kan gjøres på både telefon og mail. Vi har også drop-in med tilgjengelig optiker fra mandag til lørdag

Ring 61330130, eller kom innom oss i dag, vi er her for deg!

Vi er 3 ansatte, Svein Ola, Aud-Kari og Pål Bang.

Svein Ola er urmakermester. Pål er off. godkjent optiker BsC. Han har også kontaktlinse-kompetanse. Vi har timebestilling på 61 33 01 30. Vi sliper og tilpasser glass på topp moderne utstyr på vårt verksted.

S.O.Bang Ur & Optikk er idag leverandør av ur og optikk relaterte produkter. Vi leverer produkter fra seriøse grossister. Vi har eget verksted både på ur og optikk som ivaretar vårt salg. Vi graverer også på solgte produkter.

Utvalget i batterier hos oss er meget bra. Hørebatterier, fotobatterier, batterier for hundepeilere, bilalarm, dørklokker, røkvarslere, memory-batt for PC, lithium batterier m.m.m. Det vi ikke har skaffer vi.

Vi er medlemmer i: Norges Optikerforbund

Vi selger nå kun våre egne gavekort.

Parkering i bakgården

S O Bang Ur & Optikks valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

S O Bang Ur & Optikk

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

0

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra S O Bang Ur & Optikk er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

S O BANG UR & OPTIKK

Org.nr:

952919687

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

47.771 Butikkhandel med ur og klokker

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Svein Ola Bang

Daglig leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

61330130

6133 0130

613 30 130

61 33 01 30