Skovveien Gull Sølv Diamanter logo

Skovveien Gull Sølv Diamanter

Om firma

Dette er den unike butikken bak slottet hvor ingen ting er vanskelig og det umulige bare tar litt lengre tid. Her har vi smykke kollektioner fra inn og utland som du ikke finner andre steder.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 56 22...
Adresse

Skovveien 29

0257 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Dette er den unike butikken bak slottet hvor ingen ting er vanskelig og det umulige bare tar litt lengre tid. Her har vi smykke kollektioner fra inn og utland som du ikke finner andre steder.

Perler – saltvanns og ferskvanns, i alle former og fasonger, det beste utvalget du finner i Oslo. Bestikk og korpus fra både norkse og tyske levrandører. Vi gir deg gode råd med dine gamle smykker.

Vi hjelper deg til å finne nye muligheter, redesigner, smelter om og lager nytt av ditt gamle gull, dine gamle stener. Hos oss får du reparet ditt gamle bestikk og dine gamle lysestaker eller annet korpus som har gått i stykker.

Vi takserer dine smykker. Dette er viktig i dag. Det er dessverre mange som opplever innbrudd og tap av sine arvesmykker og nye smykker. Da er det viktig å kunne dokumentere både med foto og verdivurdering.

Har du gamle smykker som du ikke vil bruke lenger, omsetter vi disse for deg. Vi lover deg en god opplevelse og god servise.

Skovveien Gull Sølv Diamanters valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Skovveien Gull Sølv Diamanter

Omsetning

4 477 tkr

Fortjenestemargin

6.40 %

Antall ansatte

3

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Skovveien Gull Sølv Diamanter er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BJØRNSTAD FLATMO AS

Org.nr:

992143215

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

47.772 Butikkhandel med gull- og sølvvarer

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.01.2008

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

22562288

2256 2288

225 62 288

22 56 22 88