Smådyrklinikken i Haugesund AS logo

Smådyrklinikken i Haugesund AS

Om firma

Smådyrklinikken i Haugesund har vært i drift siden 1991. Vi flyttet i 2008 inn i lokalene i Skjoldaveien 68. Klinikken er i dag på totalt 320 kvm, fordelt på to undersøkelsesrom, ett tannrom, røntgenrom/ultralydrom,...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
52 86 55...
Adresse

Skjoldavegen 68

5519 Haugesund

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Smådyrklinikken i Haugesund har vært i drift siden 1991. Vi flyttet i 2008 inn i lokalene i Skjoldaveien 68. Klinikken er i dag på totalt 320 kvm, fordelt på to undersøkelsesrom, ett tannrom, røntgenrom/ultralydrom, operasjonssal, oppstallingsrom og butikk.

Om oss

Vi er totalt 8 ansatte på Smådyrklinikken i Haugesund. 4 veterinærer, 2 dyrepleiere, 1 assistent samt HMS og personalansvarlig.

Vårt mål er å tilby en trygg og god behandling for våre pasienter. Vi søker derfor å holde oss oppdatert på ny viten ved stadig å delta på kurs av høy kvalitet. Som en følge av dette videreutdanner veterinærene på klinikken seg innenfor fagområder som f.eks tannhelse, hjerte, indremedisin og reproduksjon hos hund og katt. En av våre veterinærer er videre spesialist i Smådyrsykdommer på hund og katt.

Begge dyrepleierne på klinikken er godkjente rehabiliteringsterapeuter samt har etterutdanning fra Norges veterinærhøgskole innenfor anestesi og smertebehandling av hund og katt.

Vi er en dyreklinikk sertifisert av den Norske Veterinærforening. Dette er en sertifisering vi er stolte av. Sertifiseringen motiverer oss til kontinuerlig å holde et høyt faglig nivå slik at vi kan gi ditt kjæledyr den beste behandling til enhver tid.

Smådyrklinikken i Haugesund ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Smådyrklinikken i Haugesund AS

Omsetning

13 500 tkr

Fortjenestemargin

22.00 %

Antall ansatte

16

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Smådyrklinikken i Haugesund AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

SMÅDYRKLINIKKEN I HAUGESUND AS

Org.nr:

998556813

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

75.000 Veterinærtjenester

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

21.05.2012

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

52865560

5286 5560

528 65 560

52 86 55 60