Om Smarte Hoder AS

Smarte Hoder AS er eksperter på rekruttering og bemanning av fagspesialister og ledere innen fagområdene: Ledelse, Økonomi, Human Resources, Media & Kommunikasjon, Engineering & IT, Supply Chain Management, Salg & Marked, og Administrasjon.Vi ønsker å være en samarbeidspartner som involverer og engasjerer våre kunder, gjennom en god rekrutteringsprosess.

Alle Trenger Smarte Hoder

Smarte Hoder AS er eksperter på rekruttering og bemanning av fagspesialister og ledere innen fagområdene: Ledelse, Økonomi, Human Resources, Media & Kommunikasjon, Engineering & IT, Supply Chain Management, Salg & Marked, og Administrasjon.

Vi vet at bedrifter med motiverte og engasjerte medarbeidere har høyere produktivitet og lønnsomhet, lavere fravær og turnover. Med over 20 års erfaring skal vår kunnskap og vårt nettverk skape tilgang og tilvekst av kompetente og motiverte fagspesialister og ledere til privat og offentlig sektor.

Smarte Hoder skal bistå med å sikre kvalitet og kompetanse i alle ledd av rekrutteringsprosessen. Våre rekrutteringstjenester tar sikte på kompetansepotensialet. Det betyr at vi ikke kun ser på atferd, men også på personlighet, evner og kunnskap, og motivasjon.

Gjennom testing av forholdet mellom kompetanse og kompetansepotensialet får vi solide hypoteser som kan inngå i personvurderingen. Dette hjelper oss til å forstå kandidatens kompetanse i dag, og hvilket kompetansepotensial som kan vokse i fremtiden.

Smarte Hoder benytter bare DNV-godkjente arbeidspsykologiske tester. De mest relevante kandidatene gjennomgår personlighetstest og ulike evne- og ferdighetstester basert på kartleggingen.

Bildegalleri

  • Smarte Hoder AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Sandnes - 1
  • Smarte Hoder AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Sandnes - 2
  • Smarte Hoder AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Sandnes - 3
  • Smarte Hoder AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Sandnes - 4