Statsautorisert Revisor Anne Britt Sperre AS logo

Statsautorisert Revisor Anne Britt Sperre AS

Om firma

Jeg har kunnskap om og erfaring med å jobbe opp mot de fleste bransjer;,handels- og produksjonsvirksomhet, IT, forskning- og utvikling, hotell- og restaurant, entreprenører osv. Min kompetanse og erfaring omfatter revisjon av...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
456 61 ...
Adresse

Frænavegen 16

6415 Molde

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Jeg har kunnskap om og erfaring med å jobbe opp mot de fleste bransjer;handels- og produksjonsvirksomhet, IT, forskning- og utvikling, hotell- og restaurant, entreprenører osv. Min kompetanse og erfaring omfatter revisjon av enheter knyttet opp til de mest kjente selskapsformene; Aksjeselskap, Enkeltmannsforetak, Stiftelser, Sameier, Borettslag.

Om revisoren

Jeg etablerte egen revisjonspraksis den 01. oktober 2005, og drev virksomhet fra kontor i Bergen inntil sommeren 2015. Jeg flyttet høsten 2015 tilbake til møre og romsdal og har nå hovedkontor i Frænavegen 16, Roseby Vest i Molde kommune.

I tillegg har jeg avdelingskontor i Kontorsenteret på Storebø i Austevoll kommune.

Jeg er statsautorisert revisor (master i revisjon og regnskap fra NHH 1996-1997) og med grunnutdanning på Høgskolen i Trondheim og Høgskolen i Molde.

Jeg har lang erfaring fra revisjon som medarbeider og oppdragsansvarlig revisor i flere av store revisjonsselskap (KPMG, Ernst & Young og Deloitte).

I tillegg til dette har jeg noen års erfaring fra regnskapskontor og hatt lederstilling knyttet til regnskap i private selskap.

Statsautorisert Revisor Anne Britt Sperre ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Statsautorisert Revisor Anne Britt Sperre AS

Omsetning

2 127 tkr

Fortjenestemargin

35.20 %

Antall ansatte

1

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Statsautorisert Revisor Anne Britt Sperre AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STATSAUTORISERT REVISOR ANNE BRITT SPERRE AS

Org.nr:

992847344

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

69.202 Revisjon

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

16.05.2008

Lederstillinger/Administrasjon
Anne Britt Sperre

Daglig leder

Anne Britt Sperre

Styrets leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

45661224

4566 1224

456 61 224

45 66 12 24