Om firma

Umoe Sterkoder – et selskap i Umoe-gruppen – er lokalisert i Kristiansund og eier industriområder i Melkvika og på Dale, til sammen ca 150 000 m².

Les mer om bedriften
Telefonnummer
71 58 82...
Adresse

Dalegata 137

6518 Kristiansund N

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Umoe Sterkoder – et selskap i Umoe-gruppen – er lokalisert i Kristiansund og eier industriområder i Melkvika og på Dale, til sammen ca 150 000 m².

Umoe Sterkoder AS står bak Dale Industripark og utvikler eiendommen med utleie av eksisterende bygninger og oppføring av nybygg til nye leietakere.

Markedet for bedriftene på Dale Industripark er offshore-tilknyttet og tilbudet er rettet mot aktiviteter i et langsiktig industrielt perspektiv. Utleie og sammensetning av aktører i Dale Industripark er basert på en filosofi om at selskapene skal være komplementære. Umoe Sterkoder tar dermed en aktiv rolle for at Dale Industripark skal være en arena for samhandling og vekst for våre leietakere.

Umoe Sterkoder AS har ansvaret for drift og utleie av Industriveien 18 i Kristiansund, som blant annet delvis er leid av Aker Solutions.

Med denne bakgrunnen har Umoe Sterkoder AS de dominerende maritim- og offshore relaterte ingeniørmiljøene i Kristiansund som leietakere i sine moderne og tidsriktige lokaler.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Sterkoder AS

Omsetning

32 585 tkr

Fortjenestemargin

6.80 %

Antall ansatte

1

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Sterkoder AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STERKODER AS

Org.nr:

916268459

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

68.209 Utleie av egen eller leid fast eiendom ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

28.06.1935

Lederstillinger/Administrasjon
Martin Berg-Johnsen

Kontaktperson

Karl Otto Eidem

Styremedlem

Erik Evjen

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

71588200

7158 8200

715 88 200

71 58 82 00