Om firma

Storms AS har en visjon om å være Norges fremste og mest respekterte leverandør av smak og aroma til norsk næringsmiddelindustri. Denne visjonen er forankret internt i verdier om at vi skal være en pålitelig, nyskapende og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
67 17 68...
Adresse

Ringeriksveien 187

1339 Vøyenenga

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Storms AS har en visjon om å være Norges fremste og mest respekterte leverandør av smak og aroma til norsk næringsmiddelindustri. Denne visjonen er forankret internt i verdier om at vi skal være en pålitelig, nyskapende og trygg leverandør som leverer som lovet og som holder en høy standard. Kjernekompetansen er smak utviklet og produsert i egne lokaler. #nl#Motto: "God smak siden 1897"

Storms AS er stolte av å kunne feire 120 år « I den gode smaks tjeneste». Det hele startet i 1897 da kjemiker Alf Storm grunnla Storms kemiske Laboratorium. Bedriften er fortsatt familieeid, og har gjennom 120 år skaffet seg kunnskap og erfaring innenfor utvikling og produksjon av aroma, ekstrakter, farger, fruktkonsentrater og ingredienser samt råvarer til næringsmiddelindustrien. Storms visjon er å være Norges fremste og mest respekterte leverandør av smak og aroma og kjernekompetansen er skreddersydd smak utviklet og produsert i egne lokaler.

Storms ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Storms AS

Omsetning

94 413 tkr

Fortjenestemargin

11.10 %

Antall ansatte

24

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Storms AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STORMS AS

Org.nr:

916317263

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

10.890 Produksjon av næringsmidler ikke nevnt annet sted

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

31.03.1964

Lederstillinger/Administrasjon
Annette Storm

Styrets leder

Jonas Claussen

Styremedlem

Marit Lindstad

Styremedlem

Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

67176880

6717 6880

671 76 880

67 17 68 80