Om Studio Alf Hair Relax Lillestrøm AS

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

Studio Alf Hair Relax Lillestrøm AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

STUDIO ALF HAIR RELAX LILLESTRØM AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

05.09.1986

Org.nr:

944381333

Aksjekapital

150000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

Elin Jahr

Daglig leder

reviews aboutName

May-Lene Andersen

moreThanAYearAgo

Har vært hos to frisører. Begge var faglig dyktige og ytet god service. De bruker god tid på kunden og man føler seg godt ivaretatt.

Ann

moreThanAYearAgo

Dette er et morsomt sted å være! Tenk å alltid gå ut døren, pen på håret! Dette er frisøren folk går til når andre har misfarget, skamklipt eller helt bommet på frisyre tilpasset personen i stolen. Her kan de sitt fag! Ikke minst føler du en interesse for å gjøre kunden fornøyd, høre på ens egne forslag, og komme med gode innspill til disse. Alltid mange gode tips til variasjon på frisyren, råd rundt stell av hår, og en meget estetisk vakker salong, gjør dette til en velvære opplevelse gang på gang. Takk for mitt velstelte og vakre hår!

Misfornøyd

moreThanAYearAgo

Dette er noe av det verste stedet jeg har v.rt p..Fris.rene er ikke faglig dyktige, og gj.r jobben sjapt men ikke riktig og det ser man p. h.ret!!..salongen ser ikke ut, hadde arbeidstilsynet blitt kontaktet s. hadde nok salongen blitt stengt p. dagen. Anbefler ikke . dra dit noen gang!