Om Sykkelhjørnet

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Sykkelhjørnet, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSYKKELHJØRNET Willy Fredriksen
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:962984312
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.641 Butikkhandel med sportsutstyr

Lederstillinger/Administrasjon

Willy Fritjof FredriksenInnehaver

Omtaler om Sykkelhjørnet

Ulf Havmo

mer enn ett år siden

Styr unna.
Det kan bli både dyrt og ubehagelig å bruke denna aktøren.
Fikk avhentet klipper og fres for rep og sørvis.
Får tlf etter en god stund om at de må bestille deler.
Det er ok.
Det går en stund, og så blir jeg oppringt.
Vedkommende( eier) sier så i fullt sinne: når i h... kommer du å henter?
Hva sier jeg, du har henta og må levere.
Nei, nå hadde det stått der i 1- 2 år var svaret.
På kvittering står det knapt 1/2 år.Blir igjen oppringt og får huden full igjen. De har glemt hva de sa igår

Bendik Nordhammer

mer enn ett år siden

Leverte sykkel for reparasjon av kjede. Når jeg etterspurte en oppdatering etter en uke var ingenting gjort. Da jeg omsider fikk sykkelen tilbake kom regningen på 400 kr, og kjedet var like ødelagt. Styr unna!

Kjetil Johansen

mer enn ett år siden

Leverte sykkel for overhaling av gir og bremser midt i juni. Skulle på ferie utenlands en uke senere, og gikk innom og fikk høre at de ikke hadde gjort noe med sykkelen. Jeg forklarte at jeg ikke var tilgjengelig på 14 dager grunnet utenlandstur, og vi avtalte at sykkelen skulle hentes i dag, 13. juli. Ved avhenting ble det forklart at de hadde forsøkt å ringe meg i går uten å få svar. (Jeg var jo på reise, så ikke så unaturlig). De hadde stipulert kostnaden til 870,- og kom frem til at det kom til å koste 1040,-. De hadde derfor ikke gjort noen verdens ting. Jeg ble fortalt at arbeiet var gjort på en times tid, så jeg kunne fortsatt få sykkelen tilbake senere i dag. De tok 670,- for arbeidet som skulle ta én time. Regner med de kommer til å akseptere mitt beskjedne motkrav. Jeg bruker 20 minutter på å hente sykkelen og må kjøre de 8 km en gang til. Med deres timespris bør de akseptere et fradrag på 223,- for mine ekstra 20 minutter samt 17,- i bensinutgifter. Totalt 240,- i fradrag. Maken til inkompetent kundebehandling skal man lete lenge etter. De kunne reparert sykkelen ferdig og presentert sin regning på 1040,-. Var jeg en vanskelig kunde som ikke aksepterte økningen, kunne de levd med kr. 500,- i betaling for én times jobb. Vi snakker jo tross alt ikke om en hjernekirurg. Møkkaservice!

Ulf Koritzinsky

mer enn ett år siden

Betalt for over 3 år siden rådyrt for overhaling av helt ny gressklipper, de skulle kun justere tenning og forgasser. Etter å ha hatt klipperen inn og ut av service hele 6 ganger, vet de fremdeles ikke hva de holder på med. Har måttet låne klipper i perioder. De lover, og bryter løftene hver gang. Å snakke med eier hjelper ikke, da han bare blir aggressiv og kommer med de mest utrolige påstander. Bare tull fra begynnelse til slutt. Til slutt ødela de forgasseren da de skulle borre opp for å øke bensintilgangen, aldri hørt på maken til løsning. De innrømmet feilen og skal ha angivelig byttet denne ut før vi fikk tilbake klipperen nå i sommer. Gressklipperen gikk da i bruk en dag før den da stoppet igjen. Gitt helt opp hele butikken og har hatt service på dette på Norsk Maskinservice, Ski. Fungerer topp nå. Saken går nå til forliksrådet. Det hele har kostet meg mye tid og penger.

Helge

mer enn ett år siden

sykkelen var inne til reprasjon for å bytte/reparere kjede. Etter to uker ringte jeg og maste, men fikk ikke sms´en de lovte. Noen dager etter dro jeg ned og sa "jeg henter sykkelen nå og reparerer det selv..", men de overtalte meg til at de skulle bli ferdig på under en time og at de skulle begynne med en gang. Sms´en kom fortsatt ikke og jeg dro tilbake etter 1.5 time, da hadde de ikke begynt på den!
Da fikk jeg kjeft for at jeg ikke ventet på sms´en, for jeg kunne visst ikke forvente at de var ferdige uten at de hadde sendt den meldingen.

Anbefalingen min er å dra til Tri-Sport (Sport1) som ligger ved Gulskogensenteret i steden. Der fikk jeg blandt annet gode tips om hvordan jeg kunne reparere det selv.

pbiern

mer enn ett år siden

10 dager på å fikse punktering! - og kjempe dyrt - aldri mer.

Ty By

mer enn ett år siden

Synes dette er litt useriøst. Etter og ha levert en barnesykkel har jeg ventet i 1.5 mnd.på og få greie på hva som skjer. Tatt kontakt pr tlf. Og oppmøte, men ingenting skjedde. Fikk en pris på del og arbeid, men når jeg hentet den i dag var prisen nesten 3 ganger så høy.

Bjørnar

mer enn ett år siden

Leverte sykkelen min for overhalling av drivverk. Da jeg fikk den tilbake var sykkelen verre enn noen gang. Jeg er usikker på hva de har gjort galt, men mistenker at jeg har blitt lurt. Hold deg unna, aldri mer!!

Siv Thomassen

mer enn ett år siden

Leverte sykkel for rep etter 14 dager dro jeg for å høre hvordan det gikk. DE fant ikke sykkelen min, etter 3 dager ringte de for å fortelle at nå var den kommet til rette og de skulle starte på den.Etter en uke hadde jeg ennå ikke hørt noe. Da jeg kom bort, var sykkelen på nytt borte, da fant vi den på et lager. For å si det sånn, jeg tok sykkelen og leverte den på Høydalen. 3 Timer senere var sykkelen i orden. ALDRI MERE, TIL ALLE ANDRE STYR UNNA. Fikk også kjeft fordi jeg maste...

Kari Coventry

mer enn ett år siden

De holder ikke det de lover ift tidsfrister. De var direkte uhøflige og nektet når jeg ba om en kvittering for utført arbeid. Dra heller til Høydahl sport, raske, god service og billigere. Det er eieren av butikken som gir denne påfallende dårlige servicen. Jeg drar ikke dit igjen.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Brukt nesten 3 uker på å utføre service på sykkelen min!! Tullete!

Reistad

mer enn ett år siden

Spurte prisen på reservedel til en Stiga plentrimmer. Fikk til svar om det ikke holdt å spørre om de hadde delen. Lovte å gi svar tilbake på mobil. Fikk aldri svar. Du får bedre service og priser andre steder.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

328364663283 6466328 36 46632 83 64 66