Om Tåsen Cafébar

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Tåsen Cafébar

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Full pott ! Delikat fast food till rimligt pris - kyllingkebab i pita rekommenderas starkt ! Eller välj en pizza...eller något annat - allt smakar utsökt !

Joakim Berntsen

mer enn ett år siden

Denne sjappa har alt. God service, et behagelig, avslappet og komfortabelt miljø og helt magisk mat fra alle verdenshjørner. Jeg prøver å tilegne meg en litt sunnere livsstil og Tåsen cafebar gjør det vanskelig med så utrolig mye god mat. Billig er det også sammenlignet med tilsvarende steder, maten her er helt klart mest for penga i hele byen.
De har også et bredt utvalg av kaffe og alle rettigheter!

Fushanj Furmouly

mer enn ett år siden

Tåsencafebar lager den beste pizza og kebaben i Oslo.Som person med fremmed kultur av mat en Norsk ,jeg er fornøyd med smaken, rensligheten og hygiene .Mr.David er en kokk som kan lage mat og har den magiske følelse på smaken .Italiansk,Afghansk og Indisk mat med norske smaken :)

magnus moan

mer enn ett år siden

Tåsen er best i byen, jeg ble også overrasket over scampipizza, men den er kjempegod, hilsen vegla

Magnus

mer enn ett år siden

Jeg ble overrasket første gangen jeg ble introdusert til pizza med scampi, og var i utgangspunktet skeptisk. Etter å ha spist scampi-pizza på Tåsen Cafebar innså jeg at jeg ikke hadde noen grunn til skepsis. Beste pizzaen jeg har spist og anbefaler alle å ta turen til Tåsen. Ellers serverer de også pita, hamburger og indiske retter som det er mer enn verdt å prøve. Anbefales på det varmeste. Til slutt er også de ansatte svært hyggelige og det er en god atmosfære.

Tiril

mer enn ett år siden

Tåsen Kafebar er stedet jeg drar til når jeg har lyst på noe ordentlig godt, kjapt og enkelt. Og da snakker jeg om kebaben deres som er noe mer enn det jeg vanligvis assosierer retten med: dårlig farsekjøtt, kjipe grønnsaker og standard kebab-dressing som helles over som suppe.
Her får du ordentlig tilberedt "restaurant-kebab" i pita som er en liten smaksopplevelse. Du får ordentlig kyllingkjøtt og gode grønnsaker i hjemmelaget pitabrød. Det er hyggelige omgivelser og eiere. Dette er stedet som har fått meg til å stadig komme tilbake, til tross for en 40 minutters t-banetur. I tillegg er pizzaen veldig ålreit og verdt pengene. Dette stedet fortjener bare en bedre beliggenhet, for Tåsen er et stykke unna sentrum og dermed langt unna "kebab-målgruppen". I tillegg er det litt kronglete å oppdage kafeen da den ligger i et bortgjemt hjørne til et ellers kjedelig nærsenter.

arve

mer enn ett år siden

Flott atmosfære, og fantastisk kaffe/te. David sin dobble cortado er verdt turen alene. I tilegg til en del "eksotiske" retter lager de også god pizza og en fantastisk god (og "sunn") kyllingkebab. Alt fra bunnen av, ikke noe klebrig ekkelt pitabrød der i gården. Verdt turen.

Sonja

mer enn ett år siden

Et fantastisk hyggelig sted med flott atmosfære, bra service og ikke minst god eksotisk mat. Maten anbefales;-) Alle rettigheter er et pluss, og indisk øl bra til en Tikka Masala. Sjørøverkokken (Mr. David) er helt RÅ!!!

Christian

mer enn ett år siden

Da jeg hadde glemt matpakke til jobben i går, tok jeg et raskt søk på google for og finne spisesteder på Tåsen. Jeg gikk for Tåsen Cafebar helt random, og det er en avgjørelse jeg ikke angrer et sekund på.
Jeg ble mottatt av en veldig hjelpsom og hyggelig betjening, de gjorde virkelig besøket til et eventyr.
Om maten kan jeg ikke si annet enn FANTASTISK. Jeg valgte kebab, det var flott og se at resturanten laget maten fra scratch, med ferske råvarer var det rett og slett en fryd! Jeg kan med trygghet anbefale Tåsen Cafebar til alle som leter etter et veldig hyggelig sted med god mat og vennlig service!

harborhope

mer enn ett år siden

Dette er bare et fantastisk spisested. Hyggelig betjening og unik mat. De indiske rettene er en nytelse.
Anbefales på det varmeste!

hampus

mer enn ett år siden

jag äter där ca 4 gånger i veckan alla mat är fantastisk och grym service :)

Alex

mer enn ett år siden

Har vært innom her et par ganger den siste uken. Hadde ikke vært innom her enda, selvom den har vært åpen i noen år.

Har kun prøvd kebaben (biff) og hamburger tallerkenen her.

Hamburgeren var veldig god, og de hadde til og med varmet hamburgerbrødet skikkelig i ovnen. Alt i alt en god hamburger, med masse bacon (følte jeg fikk valutta for de ekstra 10 kronene)

Kebaben var himmelsk, fantastisk god saus, og ferske grønnsaker og godt pitabrød gjorde dette til en veldig hyggelig overaskelse.

Ville anbefale alle som bor i tåsen området å ta seg en tur innom her.

Eneste som trakk ned var at jeg har fått løk på 2/4 bestillinger der jeg har bedt spesifikt om å få uten løk. Følte at maten var så god at jeg ikke hadde samvittighet til å klage :)
Dette har kun skjedd når jeg har spist inne på cafebaren.

Veldig god mat til fornuftige priser.
Den store kebaben kan virke litt liten, men den er mer enn stor nok. Vanlige gatekjøkken lager vanligvis et tårn med billig farsekjøtt og mais.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

De kaller kebaben for PITA for å legge trykk på at dette ikke er en vanlig kebab. Dette er det en grunn til! Da jeg så tilberedningen samt det hjemmelagde pitabrødet med ekte kebab biff og ferske friske grønnsaker forstod jeg at dette var noe annerledes. Desidert den beste pitaen (kebaben) jeg har smakt. Jeg kommer definitivt tilbake igjen. Anbefales!

aa

mer enn ett år siden

God service, hyggelig personale, god og billig mat.
Fantastisk kaffe, beste i byen.

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

222304202223 0420222 30 42022 23 04 20