Om T H Teknikk AS

Hovedimportør av Jensen flishuggere i Norge. Vi leverer maskiner til både private, bedrifter og offtentlig sektor i hele landet. Ta kontakt for tilbud!

Historien om oss

I 1980 startet vi med rugeeggproduksjon for Samvirkekylling i nytt hønsehus på Røne Gård i Løten. Det var viktig med god tilgang på varme, og det ble bygget nytt flisfyringsanlegg med kapasitet for å dekke hele gårdens varmebehov. Også gårdsverksted og korntørke skulle fyres. Det ble til sammen lagt ned 120 m fjernvarmerør.

For å produsere flis nok til å dekke varmebehovet, ble det gått til innkjøp av en svensk flishugger av merke Edsbyhuggen. Maskinen var den første i Norge, og interessen for denne solide flishuggeren var stor. Med litt hjelp til markedsføring, ble det levert ca. 80 maskiner i de neste 10 årene. Dette var i etterkant av den såkalte ”oljekrisa”, og desember 1980 kan Nationen fortelle at det var installert 150 flisfyringsanlegg de sist 2 – 3 årene.

Men behovet endret seg, og kommuner, vegvesen og andre etterspurte flishuggere med egen motor for transport etter bil. Vi startet med import av TP flishuggere fra Danmark i 1989. De kommende 8 årene leverte vi nærmere 100 maskiner av dette merke.

I 1997 skiftet vi leverandør, og ble eneimportør for Jensen Holzhackmachinen ved Flensburg i Nord – Tyskland. De har lang erfaring i konstruksjon av flishuggere, og den første ble laget i 1884. Jensen er ledende produsent av denne type maskiner i Europa, og har et meget stort modellutvalg.

Jensen er i dag vårt hovedprodukt når det gjelder flishuggere, og vi har fornøyde kunder over hele Norge.

Bildegalleri

  • T H Teknikk AS Skogbruksmaskiner, Skogbruksutstyr, Løten - 1