Om firma

Hovedimportør av Jensen flishuggere i Norge. Vi leverer maskiner til både private, bedrifter og offtentlig sektor i hele landet. Ta kontakt for tilbud!

Les mer om bedriften
Telefonnummer
62 59 45...
Adresse

Brandsrudvegen 98

2340 Løten

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Hovedimportør av Jensen flishuggere i Norge. Vi leverer maskiner til både private, bedrifter og offtentlig sektor i hele landet. Ta kontakt for tilbud!

Historien om oss

I 1980 startet vi med rugeeggproduksjon for Samvirkekylling i nytt hønsehus på Røne Gård i Løten. Det var viktig med god tilgang på varme, og det ble bygget nytt flisfyringsanlegg med kapasitet for å dekke hele gårdens varmebehov. Også gårdsverksted og korntørke skulle fyres. Det ble til sammen lagt ned 120 m fjernvarmerør.

For å produsere flis nok til å dekke varmebehovet, ble det gått til innkjøp av en svensk flishugger av merke Edsbyhuggen. Maskinen var den første i Norge, og interessen for denne solide flishuggeren var stor. Med litt hjelp til markedsføring, ble det levert ca. 80 maskiner i de neste 10 årene. Dette var i etterkant av den såkalte ”oljekrisa”, og desember 1980 kan Nationen fortelle at det var installert 150 flisfyringsanlegg de sist 2 – 3 årene.

Men behovet endret seg, og kommuner, vegvesen og andre etterspurte flishuggere med egen motor for transport etter bil. Vi startet med import av TP flishuggere fra Danmark i 1989. De kommende 8 årene leverte vi nærmere 100 maskiner av dette merke.

I 1997 skiftet vi leverandør, og ble eneimportør for Jensen Holzhackmachinen ved Flensburg i Nord – Tyskland. De har lang erfaring i konstruksjon av flishuggere, og den første ble laget i 1884. Jensen er ledende produsent av denne type maskiner i Europa, og har et meget stort modellutvalg.

Jensen er i dag vårt hovedprodukt når det gjelder flishuggere, og vi har fornøyde kunder over hele Norge.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

T H Teknikk AS

Omsetning

1 294 tkr

Fortjenestemargin

3.30 %

Antall ansatte

0

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra T H Teknikk AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

T H TEKNIKK AS

Org.nr:

952078062

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.610 Engroshandel med maskiner og utstyr til jordbruk og skogbruk

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.04.1989

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

62594561

6259 4561

625 94 561

62 59 45 61