Om T. Holmeide & Sønner A/S

Skap ditt drømmehjem! Med 35 års erfaring er vi eksperter på fasadearbeid, oppussing, tilbygg og påbygg. Vårt dyktige team og omfattende nettverk garanterer kvalitet og kreativitet. Kontakt oss i dag!

Velkommen til T. Holmeide & Sønner AS - Din Totalentreprenør for kvalitetsoppussing og utbygging

Er du på utkikk etter erfarne håndverkere som kan gjøre drømmene dine om en ny og forbedret bolig til virkelighet? Da har du kommet til rett sted! Hos T. Holmeide & Sønner AS er vi dedikert til å levere førsteklasses håndverkstjenester innen fasadearbeid, oppussing, tilbygg og påbygg. Vårt team av dyktige tømrere har mange års erfaring og ekspertise som sikrer at prosjektene dine blir utført med presisjon og omtanke.

Våre Tjenester:

Oppussing: Gi hjemmet ditt en forfriskende ny start med vår oppussingstjeneste. Vi kan hjelpe deg med alt fra små endringer til store omstruktureringer, slik at du får et hjem som passer dine behov og estetiske preferanser.

Tilbygg og Påbygg: Trenger du mer plass? Våre tømrere har ekspertisen til å skape funksjonelle og vakre tillegg til ditt eksisterende hjem. Fra romslige utvidelser til elegante påbygg, vi tar hånd om hele prosessen for deg.

Totalentrepriser: Som en fullservice totalentreprenør har vi et bredt nettverk av pålitelige samarbeidspartnere innen ulike fagområder. Dette betyr at du kun trenger å forholde deg til oss, mens vi koordinerer alt fra rørleggerarbeid og elektrisitet til maleri og interiørdesign.

Hvorfor Velge Oss:

Erfaring: Med 35 år i bransjen har vårt team har en solid bakgrunn og erfaring innen tømrerfaget, noe som sikrer at jobben blir gjort riktig første gang.

Kreativitet: Vi elsker å finne unike løsninger som gjør prosjektene dine både funksjonelle og estetisk tiltalende.

Pålitelighet: Vi tar forpliktelsen til tidsfrister og kvalitet på alvor, slik at du kan stole på oss gjennom hele prosessen.

Totalentreprenør: Vår utstrakte partnerliste gjør at du slipper bryet med å koordinere flere leverandører. Vi tar ansvar for hele prosjektet.

Kontakt T. Holmeide & Sønner AS i dag for en uforpliktende samtale om dine prosjektbehov. La oss hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem!

T. Holmeide & Sønner A/S, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

T HOLMEIDE & SØNNER AS ENTREPRENØRFORRETNING

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

10.02.1987

Org.nr:

944229264

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Runar Holmeide

Styrets leder

Runar Holmeide

Styremedlem

Jan Erik Holmeide

Økonomisk informasjon

Omsetning

2 703 tkr

Fortjenestemargin

13,2 %

Antall ansatte

1

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

930215019302 1501930 21 50193 02 15 01