Se på kart
Tverrvegen 32C6020 Ålesund

Vestlandstak AS spesialiserer seg på flate tak og membraner.Med solide og pliktoppfyllende medarbeidere, og en erfaren ledelse med lang fartstid i bransjen, står vi godt rustet til å levere førsteklasses ferdigprodukt.Tette tak levert til avtalt tid. Med andre ord, ingen uønskede overraskelser.

Magdevågvegen 9A6009 Ålesund

Vi er et allsidig firma i takbransjen. Vi tilbyr tak tilpaset ditt ønske. Våres lange erfaring garanterer profesjonell utførelse av dine prosjekt, tilpaset et krevende norsk kyst klima. Vi tilbyr hjelp til valg av kvalitetmaterialer, faglig rådgiving samt estetisk og langvarig produkt.

Julsundvegen 2B6412 Molde

Bedriften finnes i Molde men tar imot kunder fra Ålesund.

Vi er et renholdsfirma lokalisert i Molde, som leverer alt innen daglig renhold til private og bedrifter i fra Ålesund i sør til Kristiansund i Nord. Med faglærte renholdere utfører vi høykvalitets renhold. Noen av tjenestene vi tilbyr er: daglig renhold, rengjøring av bygg, borettslag/trapperenhold, flyttevask, rundvask, vindusvask, hjemmerengjøring m.m.

Haugsetvegen 326230 Sykkylven

Bedriften finnes i Sykkylven men tar imot kunder fra Ålesund.

Brenne Entreprenør AS er ett byggningsentreprenørfirma med hovedsete i Møre og Romsdal og påtar seg oppdrag over hele landet.

Lyngholmvegen 3056057 Ellingsøy
Østre Hatlaåsen 16017 Ålesund