Om Tbu Kragerø AS

"TBU leverer til industri, entreprenører og privatpersoner. Alt du trenger til ditt byggeprosjekt! Stillas og fasadeinndekning til små og store prosjekter. Alt du trenger, fra elektrisk utstyr til byggegjerder, brakkerigger og letthus. Vi ordner gjerne transporten, montering og demontering slik at du kan fokusere på jobben som skal gjøres. Lifter i alle størrelser gir deg tilgang i høyden enten du skal male hus eller gjøre større monteringsjobber.

Samme produkt, bare nærmere

TBU startet sammen med Mur, skifer og betong i Kragerø avdelingen TBU Kragerø for å komme nærmere eksisterende kunder og tilby topp kvalitet på utleieutstyr til alle som måtte ha prosjekter i området. Vi har lift, stillas, verktøy og mye mer på lager.

Bestillingene fra området rundt som tidligere har gått via hovedkontoret vil nå betjenes av den lokale avdelingen i Kragerø.

Les artikkel fra åpningsdagen om TBU Kragerø.

Vi har også egen avdeling i Rjukan, som du kan lese om her.

Billigere (og grønnere) å leie enn å eie

Telemark Byggutleie har etablert seg som en solid aktør på markedet for utleie at utstyr til entreprenører og byggebransjen. Vi leier også i stor grad ut til privatpersoner. Les f.eks denne artikkelen om oppussing.

Dersom du gjennomfører et større prosjekt blir det fort mye utstyr å holde orden på. Ved å heller leie utstyret av oss slipper man også store enkeltinvesteringer når man skal i gang med et prosjekt. Vi sørger for at utstyret er i riktig stand og at nødvendige servicer blir gjennomført slik at utstyret hele tiden er klart til bruk.

Les denne artikkelen om en byggmester som forteller om fordelene ved å leie av TBU.

I tillegg får vi stadig inn flere elektrifiserte maskiner og ved å leie er du allerede med på å bidra til en grønnere anleggsplass og i tur en fossilfri anleggsplass, som etter planen blir et krav fra og med 2030. Her kan vi rådføre dere når vi er i kontakt.

Tbu Kragerø AS' valgte linker

Mulige nummerkombinasjoner

520551525205 5152520 55 15252 05 51 52