Om Tellus Verdal

Midt-Norges største bruktbilforhandler av biler, bobiler og campingvogner.

Hva vi tilbyr?

Vi kan tilby våre kunder nye biler og campingvogner fra bl.a Adria, Kabe, Niesmann-Bischoff, Hymer, Carado, LMC, og Eriba samt en imponerende portefølje av pent brukte bobiler og vogner!

Tellus Verdal AS er også forhandler av Premiumbad - utendørs massasjebad av beste kvalitet, som kan stå ute hele året, se utvalg og priser på www.premiumbad.no. Vi har bad utstilt!

Vi er strategisk plassert nært både hovedveier, togstasjoner og flyplass. Vi er løsningsorienterte med tanke på leveringsvilkår og møter gjerne våre kunders ønsker og behov. Vi tilbyr også hjemlevering.

Tellus Grong og Tellus Trondheim har hvert sitt topp moderne verkstedanlegg, her kan vi utføre det meste av tjenester og utbedringer på alle våre produkter.

Vi har også en rikholdig tilbehørsbutikk hvor du kan finne bl.a oppblåsbare telt, campingutstyr, stoler, bord og øvrig utstyr som trengs for en fullkommen tur.

Vi tar innbytte - be om tilbud på din bil, vi bytter også brukt mot brukt.

Registrering av bil

Vi er tilknyttet Statens Vegvesen og oppbevarer egne kjennemerker. Registrering på kunde er gjort på få minutter ved hjelp av Bank ID.

Finansiering

Vi har avtale med alle de store tilbyderne av bilfinansiering og kan gjennom dette tilby våre kunder svært gode vilkår og fornuftig løpetid - inntil 15 års nedbetalingstid på caravan. Vi kan også tilby privatleasing.

Forsikring

Fra våre samarbeidspartnere innenfor forsikring tilbyr vi også meget gunstige forsikringsløsninger.

Tellus Verdal AS er medlem av Norges Caravanbransjeforbund.

Vi ser frem til din henvendelse og følg oss gjerne på facebook:

Tellus Verdals valgte linker

Bildegalleri

  • Tellus Verdal Bobil, Campingvogn, Verdal - 1

Mulige nummerkombinasjoner

950379999503 7999950 37 99995 03 79 99926560349265 6034926 56 03492 65 60 34