Om thansen Storo

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om thansen Storo

GS

mer enn ett år siden

Var å skulle kjøpe viskere de hjalp meg med å bytte de GRATIS super service

HB

mer enn ett år siden

Fikk meget bra service ifbm. reklamasjon på et barnesete (T.Bilrekvisita avdeling Oslo)

Johan Nedregård

mer enn ett år siden

Torshov bilrekvisita, Ski storsenter. Lille juleaften tre kvarter før stengetid. Vi var ute etter et batteri til vår Caravelle. Var usikre på størrelsen. God hjelp med en gang inne i butikken der vi fikk anbefalt et 80 ampers batteri. Vi var usikre på om vi fikk plass til dette batteriet selv etter at vi fikk låne målebånd i butikken. Vi tok en tenkepause, slo et slag i Storsenteret, fant ut at vi måtte ha et nytt batteri. Det gamle sviktet for ofte i den langvarige kulda. Vi returnerte og plasserte bilen like ved inngangsdøra. Vi øvde vel slik et visst press på folk i TB for å få ut en til å hjelpe oss. Da skjedde det for alvor. En mann, vi tror det stod Wang på navneskiltet hans, ble med ut, hadde med verktøy, så på vognkortet, fant ut at vi trengte et 100 ampers batteri, tok ut det gamle i bilen, svært vanskelige plassforhold, mellom 10 og 15 kuldegrader, lirket og lempet i bortimot en halv time og fikk det hele på plass. Nå har vi et topp batteri for bilen. Vi er så takknemlige.

Jeanette Steig Lid

mer enn ett år siden

Jeg fikk svar med en gang av kunnskapsrik og hyggelig medarbeider. Takker for god service.

hobbymekaniker

mer enn ett år siden

Bra det finnes slike butikker med kvalitet og ekspertise. Meget god service.

hobbymekaniker

mer enn ett år siden

Meget fornøyd.
God service, gode produkter og bra pris.

Erik Reed Mohn

mer enn ett år siden

Jeg ringte og ble plassert i køen. Etter 7 min 50 sek ble jeg kastet ut av køen første gang og samtalen brutt. Det samme skjedde neste gang ettewr 13 min og 15 sek. Håpløst.

Erik

mer enn ett år siden

Ventet i et kvarter med første strofe av “Imagine” på repeat.
Da ble jeg bedt om å ringe senere og det ble opptattsignal.
Dette er jo skandaløs behandling av kunder.