Om firma

Vi i The Branch består av tre gutter, fra nord, sør og midt i Norge. Da vi gikk på animasjonslinja på Høgskulen i Volda, fant vi ut av at vi hadde god kjemi. Sammen produserte vi en rekke kortfilmer som ble en megasuksess,...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
984 08 ...
Adresse

Volvevegen 13

7033 Trondheim

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Vi i The Branch består av tre gutter, fra nord, sør og midt i Norge. Da vi gikk på animasjonslinja på Høgskulen i Volda, fant vi ut av at vi hadde god kjemi. Sammen produserte vi en rekke kortfilmer som ble en megasuksess, (blant et par stykker).

Da vi gikk siste året på studiet, bestemte vi oss for å følge drømmen; å starte en bedrift. Bedriften ble oppkalt etter vårt første samarbeidsprosjekt; ‘On The Branch’. Og vi har ikke sett tilbake siden.

Kreative Filmer

Vi i The Branch elsker å tegne morsomme karakterer med mye særpreg. Målet er å legge igjen et sterkt inntrykk hos seeren, som ikke forlater tankene med det første!

Vi ser på animasjon som det ultimate mediet, hvor det kun er kreativiteten som setter grenser! Ved å lage alt fra bunnen av, får du ingen uønskede elementer. Det fører til et tydelig produkt som kan formidle mer effektivt.

Å samarbeide med deg, for å få et tilpasset sluttprodukt er det vi brenner for!

The Branch ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

The Branch AS

Omsetning

682 tkr

Fortjenestemargin

64.60 %

Antall ansatte

3

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra The Branch AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

THE BRANCH AS

Org.nr:

927267551

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

59.110 Produksjon av film, video og fjernsynsprogrammer

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

10.05.2021

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

98408545

9840 8545

984 08 545

98 40 85 45