Om Transtec AS

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

Transtec AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

TRANSTEC AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

20.06.2006

Org.nr:

890009042

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

28.300 Produksjon av jordbruks- og skogbruksmaskiner

Lederstillinger/Administrasjon

Per Øyvind Egge

Daglig leder

Per Øyvind Egge

Styrets leder

Jorunn Risa

Varamedlem

reviews aboutName

Jens Kvinhaug

moreThanAYearAgo

leverte bil etter anbefaling av andre. Overhalte 520 automat og alt virket veldig bra. etter ett års tid begynte automat å gå i limp mode. Fikk dette diagnostisert og konkludert med feil i ventilblokken. Transtec reparerte dette på nytt, men var ikke enige i at dette vare en reklamasjon selv om de hadde overhalt gearkassen tidligere.. !! Vanskelig å få verksmester i tale, anbefales ikke.

Tom Ravndal

moreThanAYearAgo

Leverte bilen inn for å få flushet gearkassenm og få ny olje. Volvo sier at automatgearkassen deres har evig varende olje som ikke trenger å skiftes. Det skurrer i mine ører. Volvo XC 90 har rykte på seg for å ha dårlig automatkasser. *For å fprebygge et eventuelt havari leverte jeg inn bilen, og etter en og en halv time var bilen klar igjen. Servicen var upåklagelig. Særlig med tanke på at jeg måtte reise langt for å komme dit. Anbefales - håper at dette vil forlenge levetiden på bilen min. Volvo XC90 2003 modell, kjørt 140 000km ved skiftet. Mye billigere enn ny gearkasse....