Om firma

Undeland Misjonsgård er en heiegård som i 1963 ble gitt til som testamentarisk gave av Anne Bertine Undeland. Den eies av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) region sør. Gården ligger fredfullt til ved fylkesvei 461 på heia...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
957 57 ...
Adresse

Brattestien 559

4588 Kvås

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Undeland Misjonsgård er en heiegård som i 1963 ble gitt til som testamentarisk gave av Anne Bertine Undeland. Den eies av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) region sør. Gården ligger fredfullt til ved fylkesvei 461 på heia mellom Kvås og Konsmo, Vest-Agder. Eiendommen er på snautt 1200 mål, og består for det meste av hei og skog.

Gården har et nydelig turområde med merket løype. Den har også jaktterreng, og vannene er rike på fisk. Gården har sommerbeite for sauer og ungdyr.

Selve gårdstunet består av en rekke bygninger, både eldre og nye. I 2014 ble nybygget innviet. Det rommer 9 flotte leiligheter som hver inneholder 3 senger (1 dobbel + 1 køy) i tillegg til to doble sovesofaer. Hver leilighet har eget bad (WC+dusj) og tekjøkken. Nybygget huser resepsjonen for Undeland Misjonsgård, og har dessuten en flott stue med kjøkkendel. Dette rommet er innredet med sofagrupper, og er vel egnet for lags- og foreningsmøter med opptil 20 personer.

Undeland Misjonsgård ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Undeland Misjonsgård AS

Omsetning

1 384 tkr

Fortjenestemargin

4.70 %

Antall ansatte

6

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Undeland Misjonsgård AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

UNDELAND MISJONSGÅRD AS

Org.nr:

912110737

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

94.910 Religiøse organisasjoner

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

29.04.2013

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

95757143

9575 7143

957 57 143

95 75 71 43