Om Urmaker Sindsen

Vi er autorisert servicesenter for Omega, Certina, Longines, Rado, Tissot, TAG HEUER, Edox, Seiko og fler. Vi tar i mot de aller fleste merker.Vi er også spesialister på vegg- og gulvur og tar imot reparasjoner fra hele landet.Det å ha en klokke hos oss er ikke bare kjøp og salg, det er stolthet for urmakerfaget og du som kunde skal føle at du har fått den beste service og ett smykke du kan bære på armen i mange år fremover, enten du har klokken din på serivice eller kjøper ett nytt ur.

Johan Christian Sindsen startet i 1916 som urmaker i Sundet i Eidsvoll. Hans sønn Helge Sindsen utdannet seg til urmaker og optiker, og overtok forretningen i 1968. Forretningen ble delt i 1981, en urmakerforretning og en optikerforretning. Helge Sindsen jr. har drevet som urmaker i Eidsvold Blad gården siden. Hans sønn Fredrik utdannet seg til urmaker i 2005 og ble involvert i bedriften i 2016 i forbindelse med vårt 100års jubileum. Fredrik overtok driften i 2023.

Urmaker Sindsen er 4. generasjon urmaker i Eidsvoll og i 2016 feiret vi 100 år som urmaker på samme sted. Bedriften drives idag av Fredrik og Helge Sindsen og vi påtar oss alt av reparasjoner av store og små ur. I 2020 flyttet vi inn i nye lokaler fra nr. 8 til nr. 1 i Wergelandsgate i Sundet.

Velkommen til oss!

Bildegalleri

  • Urmaker Sindsen Urmaker, Eidsvoll - 1
  • Urmaker Sindsen Urmaker, Eidsvoll - 2
  • Urmaker Sindsen Urmaker, Eidsvoll - 3
  • Urmaker Sindsen Urmaker, Eidsvoll - 4

Urmaker Sindsen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnURMAKER SINDSEN
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:928660516
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.771 Butikkhandel med ur og klokker

Lederstillinger/Administrasjon

Fredrik Johan SindsenInnehaver