Om Vedshoppen

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Vedshoppen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnVEDSHOPPEN - Espen Løkkevig
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:991883487
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje71.129 Annen teknisk konsulentvirksomhet

Lederstillinger/Administrasjon

Espen LøkkevigInnehaver

Omtaler om Vedshoppen

Sverre Thoresen

mer enn ett år siden

Nettopp fått levert 2 x 1000 litert bjerk. Mye grov ved, mye rusk og alt er veldig vått. Kan nok ikke regne med å fyre med denne veden før til neste år. Vi må finne en leverandør som kan gi oss tørr ved for kommende vinter.

L

mer enn ett år siden

Hei, sliter med samme problem som "Håpløs ved!" Veden er ikke tørr og store kubber. Det resulterer i at veden ikke brenner om man ikke kløyver alt til små pinner. Temmelig irriterende.

Ringte VedShoppen idag og snakket med "telefonvakten" som lovet at noen skulle ringe tilbake. Så får vi se hva som skjer. Burdfe i det minste få reduksjon i pris - da varen som er kjøpt ikke tilsvarer det som er lovet.

:D

mer enn ett år siden

Er ikke ute etter å lure deg, veden holder utrolig god standar målene stemmer og det er mye ved i sekkene / pallene. 110 % seriøs ved selger

ERLING SUNDBY

mer enn ett år siden

Hei!
Vi mottok ved fra dem for ca 3uker siden,og vi er kjempe fornøyd.Vedkubbene er av bra størrelser for oss,og det tar fort fyr i veden.Dette er andre året vi har mottatt fra dem,og er kjempe fornøyd :-)

EK

mer enn ett år siden

Fikk levert 3000 liter 03.01. Første inntrykk var at veden var tørr, men inneholdt for mange altfor store kubber. Raskt ble det klart at veden imidlertid var fuktig. Den brant dårlig og det "freste" i ovnen - typisk tegn på at veden er for fuktig!

Foruten haugevis av kubber som måtte kløyves for i det hele tatt å kunne fyres med, ble det fort klart at mer eller mindre ALL ved måtte kløyves ned til tynne pinner for å i det hele tatt å brenne. De største kubbene var helt klart ikke hadde fått tørke på langt nær nok.

At det har vært dårlig tilgang på ved pga kulden i november/desember er så sin sak. Men å selge den slags dritt som jeg fikk levert, og til full pris, er veldig lite seriøst. De kunne gitt meg beskjed om hva slags kvalitet de kunne levere, og det da til en lavere pris. Så kunne jeg selv ha valgt å få levert eller ikke. De påstår selv på sine nettsider at de er dønn seriøse - jaggu sa jeg smør!!!

Nei, dette har gitt meg mange stunder med banning.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

692883436928 8343692 88 34369 28 83 43