Om firma

Verdens Barn er en humanitær, livssynsnøytral og politisk uavhengig organisasjon basert på medlemskap. Verdens Barn er landets eldste adopsjonsforening.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 59 52...
Adresse

Frognerveien 10

0257 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Verdens Barn er en humanitær, livssynsnøytral og politisk uavhengig organisasjon basert på medlemskap. Verdens Barn er landets eldste adopsjonsforening.

Foreningen har sin opprinnelse i Norsk Koreaforening, som i 1953 ble startet av deltakere ved det norske feltsykehuset som var stasjonert i Korea under Koreakrigen. Verdens Barns primære fokus er barnets beste, og det å finne familier til barn som trenger det. Ikke alle barn med en vanskelig livssituasjon kan få et nytt hjem i utlandet. Derfor har fadderskap og hjelpeprosjekter (bistandsarbeid) fra begynnelsen av vært en viktig del av vårt arbeid.

Verdens Barn støtter med dette FNs Barnekonvensjons ”prioriterte omsorgrekkefølge”, som går ut på at barn primært skal vokse opp hos sine foreldre, eller sekundært hos andre medlemmer av den biologiske familie. Er dette ikke mulig, skal barnet forsøkes adoptert bort i hjemlandet, og dernest i et annet land. Det er videre først når internasjonal adopsjon ikke er en mulighet, at barnet skal søkes plassert på institusjon.

Haagkonvensjonen av 1993 om vern av barn og samarbeid ved internasjonale adopsjoner, er også et viktig fundament i Verdens Barns virksomhet. Konvensjonen gir viktige regler og føringer for hvordan samarbeidet om internasjonale adopsjoner skal foregå mellom opprinnelseslandene og mottakerlandene. Haagkonvensjonen tar utgangspunkt i FNs barnekonvensjon, og bygger på erkjennelsen av at barn bør vokse opp i et familiemiljø i en atmosfære av glede, kjærlighet og forståelse. Konvensjonen ble vedtatt i 1993 og ble ratifisert av Norge med virkning fra 1. januar 1998. Ved å undertegne og ratifisere konvensjonen har norske myndigheter gitt sin tilslutning til nødvendigheten av å treffe tiltak for å sikre at internasjonale adopsjoner finner sted til barnets beste, med respekt for barnets grunnleggende rettigheter.

Adopsjon

Hos Verdens Barn får dere veiledning på hvordan dere skal gå frem i adopsjonsprosessen, om dere oppfyller kriteriene som de enkelte land setter opp og hvilke barn som blir adoptert fra de enkelte land. Ta gjerne kontakt for å få drøftet deres muligheter med en av våre saksbehandlere. Når dere har bestemt dere for å adoptere gjennom Verdens Barn, må dere melde dere inn i foreningen og sende inn et registreringsskjema. Når vi har registrert dere som søkere hos oss, vil dere få tilsendt en formidlingsbekreftelse. Dere vil også få tildelt en saksbehandler som følger opp deres sak, en som kjenner adopsjonsprosessen i det landet dere ønsker å adoptere fra. På alle steg i prosessen vil saksbehandleren veilede dere om hva dere skal gjøre videre.

Fadderskap

Gjennom fadderskap får vanskelig stilte barn og deres familier blant annet tilbud om barnehager, skolegang, praktisk yrkesopplæring, mat og helsemessig oppfølging.

Fadderprogrammene inkluderer medisinsk hjelp til små barn, hjem for foreldreløse barn, og opplæringsprogrammer som setter mødre i stand til selv å forsørge sin familie.

GI ET BARN EN BEDRE NÅTID,OG SJANSEN TIL EN BEDRE FREMTID!

Det er hva fadderskap gjennom Verdens Barn dreier seg om. Å gi omsorg og livsglede til et barn. Gi det et bedre liv. Gi håp!

Våre faddere gir hjelp til barn som trenger det sårt - i Nord-Korea, Sør-Afrika, Romania, India, Thailand og Sør-Korea. Ofte er nøden og elendigheten så stor, at vi som bor i Norge nesten ikke kan forestille oss hvor ille det er. Mange av barna er foreldreløse, mange sliter med psykiske og fysiske handikap. Mange av barna bor i områder hvor håpløsheten er så stor at den er lammende på omsorgspersonene.

Verdens Barns valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Verdens Barn

Omsetning

24 563 tkr

Fortjenestemargin

3.90 %

Antall ansatte

7

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Verdens Barn er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

VERDENS BARN

Org.nr:

970134891

Selskapsform:

FLI

NACE-bransje

94.991 Aktiviteter i andre interesseorganisasjoner ikke nevnt annet sted

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

31.12.1978

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

22595200

2259 5200

225 95 200

22 59 52 00